طرز تهیه رنگینک قالبی
یکی از مقوی ترین خوراکی ها مخلوط آرد با خرما است. اما مهم درست کردن این غذا هست. اگر می خواهید این مخلوط مقوی را یاد بگیرید پس با ما باشید
طرز تهیه رنگینک قالبی
*
مواد لازم برای رنگینک قالبی :
کره | ۱۶۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۱ لیوان |
* آرد نخودچی | نصف لیوان |
پودر قند | ۴ قاشق غذاخوری سرپر |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق سوپخوری |
خرما پوست گرفته شده | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
* آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )
طرز تهیه رنگینک قالبی :
کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد)
آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید خرما را به اندازه قالبتان شکل بدهید قالب حتما باید سیلیکونی باشه کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و با پودر پسته تزیین کنید.
در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری: بخش آشپزی داناکده