طرز تهیه رنگینک قالبی
آموزش رنگینک خرما
طرز تهیه رنگینک با خرما و گردو؛
طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله
طرز تهیه رنگینک ساده جنوبی خوشمزه و مجلسی با خرما و گردو
طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده
طرز تهیه رنگینک خوزستانی
رنگینک با روغن مایع
طرز تهیه رنگینک خرما ساده
حلوای رنگینک
رنگینک رولی
تزیین رنگینک خرما
شیرینی رنگینک
رنگینک دارای خواصی از جمله تقویت قدرت جنسی و جسمی ، سیری زیاد ، تقویت حافظه و هوش ، انرژی ، خونسازی و گردش خون ، ضد سرطان ، از بین بردن غذای آستنی و بسیاری از ویژگی های دیگر است.
برخلاف اکثر شیرینی ها ، رنگینک بسیار مغذی و مقوی است و با ترکیبی از آرد ، روغن ، خرما ، گردو ، پودر هل ، دارچین و شکر تهیه می شود. زیرا گردو و خرما به تقویت حافظه و هوش کمک می کنند. با افزایش تمرکز در ساعات اولیه افطار ، باعث افزایش ظرفیت ذهن و آرامش و آرامش اعصاب می شود.
یکی از مقوی ترین خوراکی ها مخلوط آرد با خرما است. اما مهم درست کردن این غذا هست. اگر می خواهید این مخلوط مقوی را یاد بگیرید پس با ما باشید
طرز تهیه رنگینک قالبی
82000 735 گرم
رنگینک با طعم شکلات تلخ و پسته، برند چَهک، در دو سایز کوچک و متوسط به وزن های 100 و 220 گرم
تهران رنگینک چَهک 26000 100 گرم
رنگینک رطب
جهرم سوغات صانع
8٪
1 (1 نظر) 38000 35000 500 گرم
8٪
4.5 (2 نظر) 65000 60000 500 گرم 98000
ارسال رایگان
|
*
مواد لازم برای رنگینک قالبی :
کره | ۱۶۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۱ لیوان |
* آرد نخودچی | نصف لیوان |
پودر قند | ۴ قاشق غذاخوری سرپر |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق سوپخوری |
خرما پوست گرفته شده | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
* آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )
طرز تهیه رنگینک قالبی :
کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد)
آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید خرما را به اندازه قالبتان شکل بدهید قالب حتما باید سیلیکونی باشه کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و با پودر پسته تزیین کنید.
در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری: بخش آشپزی داناکده