طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی


طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده به سبک شیرازی

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی

مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا چشم بلبلی ۱٫۵ پیمانه شوید خشک یا تازه ۱٫۵ پیمانه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه برنج ۲ پیمانه زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول ( پخت لوبیا )
ابتدا لوبیا را که از قبل خیس کردید داخل قابلمه با مقداری نمک می گذاریم تا بمدت ۱ ساعت خوب پخته شود ( برای سریع تر شدن مراحل پخت از زودپز نیز می توانید استفاده کنید)

مرحله دوم ( مواد میانی )
ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم و با همراه کمی زردچوبه تفت می دهیم تا پیاز خوش رنگ شود سپس سیر را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده کمی که تفت خورد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد سپس لوبیا پخته شده را به همراه زعفران اضافه می کنیم کمی هم می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله آخر
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام کف روی برنج را می گیریم سپس برنج را آبکش می کنیم و کف قابلمه را روغن می ریزیم تا داغ شود سپس ته دیگ دلخواه را می گذاریم و یک لایه برنج می ریزیم و روی آن از مواد گوشتی به همراه شوید ریخته و هم میزنیم و این کار را ادامه می دهیم تا برنج و مواد گوشتی تمام شود و برنج را دم می گذاریم در آخر روغن کرمانشاهی یا کره روی لوبیا چشم بلبلی پلو ریخته و در ظرف سرو کشیده همراه با سالاد شیرازی میل نمایید.

نکات و فوت و فن های لوبیا چشم بلبلی پلو ساده با گوشت چرخ کرده

برای خوش عطر شدن این پلو انتهای پخت مقداری گل محمدی روی برنج بریزید. می توانید شوید را هم خشک و هم تازه استفاده کنید ولی در نظر داشته باشید عطر شوید خشک بیشتر است. به دلخواه مقداری پودر دارچین به مواد گوشتی اضافه کنید. می توانید به مواد میانی سیب زمینی مکعبی شده نیز اضافه کنید. مقدار شوید را بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ