لیست انواع غذای معروف و خوشمزه مکزیکی با طعم های تند و شیرین
آموزش درست کردن انواع غذای خوشمزه مکزیکیلیست انواع غذای مکزیکیلیست انواع غذای مکزیکی قراره شما رو به دنیایی ببره که سبک آشپزی باستانی و مدرن رو با هم مخلوط کرده و میتونید بی اندازه غذاهای خوشمزه و رنگی با انواع طعمهای متفاوت و خواص گوناگون رو...
لیست انواع غذای مکزیکی قراره شما رو به دنیایی ببره که سبک آشپزی باستانی و مدرن رو با هم مخلوط کرده و میتونید بی اندازه غذاهای خوشمزه و رنگی با انواع طعمهای متفاوت و خواص گوناگون رو تجربه کنید.
مکزیک کشوریه که مردش یکی از خوش سلیقهترین ذائقههای غذایی تو جهان رو دارن. غذاهای مکزیکی به صورت گستردهای تو همه دنیا مشهور هستن، چون اکثر این غذاها با استفاده از تکنیکهای باستانی طبخ میشن.
از بهترین تجربه گردش تو کشور مکزیک اینه که انواع غذای خیابانی رو امتحان کنید. این کشور با داشتن بی شمار غذاهای متنوع خیابانی تبدیل شده به پایتخت مزههای مختلف و غذاهای رنگارنگ که از کوچیک تا بزرگ به این غذاها علاقه دارن.
برای آشنا شدن با انواع غذای مکزیکی با بخش آشپزی مجله قرمز همراه باشید تا شما رو به دنیای تند و شیرین غذاهای کشوری ببریم که روشهای طبخ غذایی اون از زمان باستان تا الان به بهترین نحوه حفظ شدن.
تاکو (Taco)
لیست انواع غذای خومشزه مکزیکی رو با اصلیترین غذای مکزیکی به اسم تاکو شروع میکنیم. تاکو یه نوع ساندویچ خوشمزهاس که با طعمهای مختلف و با انواع گوشت و سبزیجات طبخ میشه. برای درست کردن این غذا از نان ذرت پر شده با انواع مواد غذایی مختلف استفاده میشه و همین تنوع باعث شده، تاکو یکی از پر فروشترین غذاهای خیابانی مکزیکی باشه.
خورشت بز (Birria de Chivo)
خورشت بز یکی از غذاهای قدیمی و سنتی مکزیکیه که طعم تندی نداره و خیلی خوشمزهاس. این غذای لذیذ از ترکیب گوشت بز، فلفل قرمز و انواع ادویه و سس مخصوص گوجه فرنگی طبخ میشه. بهتره بدونید که با خوردن این خورشت یه طعم جدیدی رو تجربه میکنید. این غذا به وفور تو اکثر خونههای مکزیکی با طعمهای مختلف پخته میشه.
پوزوله (Pozole)
پوزوله یا سوپ مرغ مکزیکی یکی دیگه از غذاهای خوشمزهاس که در بعضی مواقع با گوشت خوک هم طیخ میشه. این سوپ لذیذ تو همهی آمریکای جنوبی به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو میشه. برای درست کردن پوزوله از ترکیب گوشت مرغ، کاهو، فلفل دلمهای چیلی، پیاز، تربچه، سیر، آووکادو و سالسا استفاده میشه که طعم بی نظیرش رو هیچوقت فراموش نمیکنید.
چیلی نوگادا (Chiles en nogada)
اگه غذا رو جزیی از فرهنگ هر کشور بدونیم، چیلی نوگادا میتونه بیانگر میهن پرستی مکزیکیها باشه. این غذا که رنگش هم شبیه به رنگ پرچم مکزیک یعنی سبز و سفید قرمز هست، از انواع مواد اولیه مختلف طبخ میشه. این خوراک خوشمزه یه بافت خامهای داره و از فلفل دلمهای پوبلانو سبز رنگ، گوشت چرخ کرده، گردوی سفید و انواع میوه و ادویه تهیه میشه که طعم خاصی داره.
فاجیتای مرغ
یک نوع ساندویچ خوشمزه که با انواع گوشتهای مختلف طبخ میشه و داخل تورتیلای آردی قرار میگیره و خورده میشه. طعم لذیذ این ساندویچ مکزیکی انقد خوبه که یدونهاش اصلا سیر کننده نیست. این غذا از سال ۱۹۳۰ به دست یه دامدار مکزیکی به وجود اومده. برای خوردن این غذای معروف و پر فروش، از پنیر خرد شده، سالسا و خامه ترش استفاده میکنن.
چیلاکیولز
این صبحانه مشهور مکزیکی طرفدارهای زیادی داره و شاید پر فروشترین غذایی باشه که واسه صبحانه تدارک دیده میشه و در کنار خوراک لوبیا خورده میشه. برای درست کردن چیلاکیولز از تورتیلای ذرت خیس شده با سس تند قرمز یا سبز استفاده میکنن که روی اون گوشت گاو یا مرغ میریزن و با اضافه کردن تخم مرغ مواد رو با هم سرخ میکنن.
ذرت مکزیکی
علاقهمندان به ذرت مکزیکی بهتره بدونن که این غذای محبوب خیایبانی به صورت مختلف و با طعمهای گوناگون تو مکزیک پخته میشه که برای معرفی همهی طعمهای این نوع ذرت قطعا یک مقاله کافی نیست. ذرت مکزیکی یکی از معروفترین غذاهای خیابانیه که حتی تو ایران هم فروش زیادی داره و بهترین مزیتش اینه که خوردن این میان وعده پر کالری محدودیت سنی نداره و همه بهش علاقه دارن.
ماهی هم زده دودی (Pascado Zaeandeado)
یه غذای دریایی مکزیکی که طرفدار زیادی داره و این روش پخت ماهی با مواد اولیه مختلف این غذا رو به یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی تبدیل کرده که هیچکی از خوردنش سیر نمیشه. در این روش، ماهی رو با انواع ادویه و چیلی مزه دار میکنن و به روش مخصوص در داخل یه ظرف، ماهی رو دودی کرده و با چاشنی لیمو سرو میکنن.
مرغ کبابی ترش (Pollo Asado)
یه روش جالب و خوشمزه برای درست کردن مرغ، که به راحتی میتونید تو خونه هم درستش کنید. این خوراک لذیذ با مزه دار کردن مرغ با استفاده از خمیر آکیوت که از سرکه و سیر درست شده که باعث میشه، مرغ بافت ترد و برشته داشته باشه. یکی از بهترین روشهای پخت مرغ تو لیست انواع غذای مکزیکی که اگه یه بار امتحانش کنید، عاشقش میشید.
تاماله (Tamales)
تامالس یه نوع ساندویچ قدیمی مکزیکیه که قدمتش به زمان مایاها برمیگرده. در اون زمان برای سیر کردن جنگجویان در زمان جنگ از این ساندویچ مقوی استفاده میکردن. برای این غذای خوشمزه از خمیر ذرت، گوشت، موله و سبزیجات استفاده میکنن و اون رو داخل پوست موز یا ذرت قرار میدن. البته این پوست فقط برای نگه داری غذا استفاده میشه.
گوردیناس د ناتا (پنکیک)
یکی دیگه از غذاهای خیابانی محبوب تو لیست انواع غذای مکزیکی چیزی نیست جز این پنکیک مخصوص که به نوعی همیشه به صورت دسته جمعی خورده میشه. این پنکیک به دو صورت ساده و پر شده از آرد گندم، شکر، خامه و دارچین تهیه میشه که طعم به شدت جذابی داره و وقتی با سس شکلات ترکیب میشه، نمیشه از خوردنش دست کشید.
سخن آخر
برای تجربه غذاهای مکزیکی شما نیاز به مواد های اولیه مخصوص و ادویههایی دارید که ممکنه به سختی پیدا بشن و حتی بعضی از این غذاها رو فقط میتونید تو رستورانها پیدا کنید یا این که به مکزیک سفر کرده و از خوردن خوشمزهترین غذاها لذت ببرید.
همونطور که مشاهده کردید ما سعی کردیم برای شما چند مدل از معروفترین غذاهای مکزیکی رو معرفی کنیم تا فرهنگ غذایی مردم مکزیک آشنا بشید، و هم این که بدونید از چه موادهای اولیهای به صورت معمول برای درست کردن غذاهاشون استفاده میکنن.
در صورتی که تجربه خوردن غذاهای لذیذ مکزیکی رو دارید، خوشحال میشیم که با ما و دیگر کاربران به اشتراک بزارید. یادتون باشه این لیست غذایی به مرور زمان با غذاهای بیشتری کامل میشه. ممنون که ما رو همراهی میکنید.