طرز تهیه بورک پفکی یک غذای محبوب و سالم
شما در این گام می توانید، طرز تهیه بورک پفکی را مطالعه کنید. این بورک خوشمزه است و با ترکیب خمیری و مواد میانی پنیر و جعفری تهیه می شود.
بورک یک غذای محبوب ترکی است که طعم و مزه ای عالی دارد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه بورک پفکی که یکی از انواع بورک های ترکیه ای محبوب است، آشنا شوید.
تهیه انواعی از بورک های خانگی یک کار ساده است. شما می توانید در لینک با طرز تهیه بورک تابه ای و بورک پواچا آشنا شوید که غذای مبحوبی بوده و برای وعده های غذایی مختلف سرو می شود.
مواد اولیه:
- آرد گندم: نصف لیوان آرد
- کره: یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: دو عدد
- آب: یک لیوان
- نمک: یک قاشق مرباخوری
- سرکه: یک قاشق غذاخوری
مواد میانی:
- پنیر سفید: ۲۰۰ گرم
- جعفری خرد شده: به میزان لازم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- روغن: به میزان لازم
- فلفل و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه بورک پفکی:
تهیه انواعی از بورک های خوشمزه و خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید برای آماده کردن این نوع بورک باید ابتدا آرد را در چند مرتبه الک کنید. حالا تخم مرغ، نمک، سرکه، آب و آرد را اضافه کرده و به خوبی ترکیب نمایید.
حالا موا این خمیر را به خوبی ورز داده تا یکدست شده و یک خمیر داشته باشید. در این مرحله باید خمیر را به چند چانه تقسیم کنید. مدت زمان ورز دادن این خمیر تقریبا بیست دقیقه بوده و بعد باید خمیر را برای استراحت قرار دهید.
روی یک سطح صاف باید مقداری آرد بریزید و با استفاده از یک وردنه خمیر را صاف کنید. روی خمیر باید مقداری کره بریزید و حالا باید خمیر را جمع کرده و مجدد به خوبی ورز دهید تا کره ها به خرد خمیر برود. این بخش را باید در ۵ مرحله انجام دهید تا به خوبی خمیر نرم شود.
پنیر را باید با استفاده از یک چنگال خرد نمایید. در این مرحله از طرز تهیه بورک پفکی باید جعفری های خرد شده را نیز به پنیر اضافه کنید. میزان استفاده از پنیر و جعفری بستگی به ذائقه شما دارد . در صورت دلخواه می توانید از مقداری سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید.
حالا تخم مرغ را درون کاسه ای شکسته و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. برای آخرین بار نیز باید خمیر را باز کرده و با یک لیوان برداشته و خمیر را قالب بزنید. مواد پنیری تهیه شده را با یک قاشق برداشته و روی خمیر بریزید. دو سیو خمیرها را بسته و با چنگل گوشه های آن را به خوبی ببندید.
خمیرهای تهیه شده را درون مقداری روغن دداغ سرخ کرده تا برشته کنید. یک دستمال قرار دهید و بورک ها را روی آن بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. این بورک طعم عالی دارد و می توانید یک دستور تهیه ساده از آن را در آرگا مطالعه کنید.
منبع : آرگا