طرز تهیه دلمه سیرابی یک غذای متفاوت و مقوی


طرز تهیه دلمه سیرابی بسیار ساده است. این دلمه متنوع بوده و با مواد دلمه می توانید آن را پر کنید. این دلمه برای بدن بسیار خاصیت دارد.

دلمه یک غذای فوق العاده است که در میان برخی ملت ها محبوبیت زیادی دارد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه دلمه سیرابی که یک نوع متنوع از دلمه است، آشنا شوید.

تهیه انواعی از دلمه های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در آرگا با طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی و دلمه هویج آشنا شوید. ای دلمه ها خوشمزه بوده و برای پذیرایی مناسب است.

طرز تهیه دلمه سیرابی

مواد اولیه:

  • سیرابی: ۱ دست
  • روغن زیتون: ۱/۴ لیوان
  • ماست: ۲ لیوان
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • سیر: ۴ حبه
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

مواد داخل دلمه:

  • برنج نیم دانه: ۱ لیوان
  • پیاز: ۳ عدد
  • گوشت چرخی: ۲۵۰ گرم
  • جعفری: ۱ دسته
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

دستور پخت دلمه سیرابی

طرز تهیه دلمه سیرابی:

ابتدا باید سیرابی را به خوبی تمیز کنید. شما برای از بین بردن بوی بد سیرابی می توانید، از شب قبل سیرابی شسته را درون ماست و سیر قرار دهید همچنین می توانیدف چند مرتبه سیرابی را درون آب جوش بجوشانید. سیرابی ها را به اندازه دلخواه برش دهید.

پیازها را نگینی کرده و سیرهای له شده را نیز درون تابه ای تفت دهید. در این بخش نیز جعفری های ساطوری شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت داده در ادامه نیز سیرابی و برنج را بشویید. بعد از تفت خوردن جعفری ها می توانید، مقداری رب اضافه کرده و فلفل و نمک هم بزنید.

برنج را کمی درون آب ریخته و بعد از اینکه کمی پخت، می توانید برنج را به مواد تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید حالا سیرابی ها را با مواد تهیه شده پر کرده و خوب ببندید. سیرابی ها را می توانید با استفاده از یک نخ بدوزید.

مراحل تهیه دلمه سیرابی

در این مرحله از طرز تهیه دلمه سیرابی درون تابه ای روغن زیتون ریخته و کمی روغن حیوانی هم اضافه کنید. حالا پیاز را نگینی کرده و درون روغن تفت دهید. حالا کمی زردچوبه، فلفل و نمک هم اضافه کرده و بعد مقداری رب به آن اضافه نمایید. مواد را خوب تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود.

یک لیوان آب جوش روی مواد ریخته و دلمه های پیچیده شده را درون قابلمه قرار دهید. حالا زمان داده تا دلمه های سیرابی پخته شوند. درون سس نیز می توانید از مقداری سبزی معطر ساطوری شده استفاده کنید تا عطر بهتری داشته باشد.

این دلمه عالی بوده و شما با چند فوت و فن می توانید، بوی بد آن را از بین ببرید. این دلمه خاصیت زیادی داشته و اگر می خواهید، طعم متنوعی از سیرابی را تجربه کنید حتما باید این دلمه را تهیه نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه ماست سفت خانگی / راهی برای جلوگیری از ترش و شل شدن ماست