دوستی از ترکیه به من یاد داد که چگونه بادمجان را بسیار خوشمزه تر از گوشت بپزم!
در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت یک غذای خوشمزه با بادمجون رو بهتون یاد بدیم.
دستور پخت بادمجون به روش ترکیه ای
مواد لازم: بادمجان 4 عدد. پیاز 1 عدد 3 حبه سیر. گوشت چرخ کرده 500 گرم پاپریکا، خردل خشک، گشنیز، فلفل آسیاب شده، نمک به مزه. سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری 🔴 یک قاشق سس مایونز مانند تخم مرغ عمل می کند و از جدا شدن گوشت چرخ کرده در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند . روغن نباتی 200 میلی لیتر. نمک ۱ قاشق چایخوری 🔴 برای اینکه روغن بعدا پاشیده نشود باید مقدار کمی نمک خوراکی به ماهیتابه گرم شده اضافه کنید. نمک باید کم و بیش به طور مساوی در کل سطح پخت پخش شود. روی حرارت زیاد (یا متوسط) سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. گوجه فرنگی 8 عدد سس کچاپ تند 2 قاشق غذاخوری سبزی به مزه. آب 150-200 میلی لیتر. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه. وای چقدر خوشمزه!😋 با خامه ترش یا هر سس دیگه ای سرو کنید تا مزه دار بشه. کلیپ را ببینید و مانند آن مراحل را انجام دهید.