پنکیک سوفله خانگی آسان!
در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت پنکیک خانگی را به سبک ژاپنی به شما یاد دهیم.
طرز تهیه پنکیک خانگی
مواد لازم برای تهیه پنکیک : 2 عدد تخم مرغ 20 میلی لیتر (4 قاشق غذاخوری) شیر 30 گرم (3.3 قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره 1.25 میلی لیتر (1/4 قاشق چایخوری) عصاره وانیل (اختیاری) 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر
نکات مهم 1. من در اینجا از آرد همه منظوره استفاده کردم، شما می توانید از آرد کیک هم برای تهیه استفاده کنید 2. سفیده ها را با همزن بزنید تا کاملا خشک شوند تا پنکیک ها غلیظ تر شوند. 3. با حرارت کم حدود 5 دقیقه در هر طرف را آماده کنید.در پخت باید کمی صبور باشید تا نتیجه بهتری بدست بیاورید. کلیپ زیر را ببینید و مراحل را انجام دهید.