2 طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی در 30 دقیقه به روش ساندویچی های معروف


2 طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی در 30 دقیقه به روش ساندویچی های معروف

سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین خوراک‌ها و ساندویچ‌های بازاری ایرانی با رگ و ریشه جنوبی و آبادانی است. آبادانی‌ها سوسیس بندری را تند و تیز سرو می‌کنند و آن را داغ سرو می‌کنند. اما برای درست کردن یک سوسیس بندری خوشمزه آبادانی به...

سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین خوراک‌ها و ساندویچ‌های بازاری ایرانی با رگ و ریشه جنوبی و آبادانی است. آبادانی‌ها سوسیس بندری را تند و تیز سرو می‌کنند و آن را داغ سرو می‌کنند. اما برای درست کردن یک سوسیس بندری خوشمزه آبادانی به روش رستورانی باید یکسری فوت و فن‌ها را بلد باشید. در این مقاله مجله فیدیلیو طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری خوشمزه با سیب زمینی و بدون سیب زمینی به روش ساندویچی‌های بیرون را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین کالری ساندویچ سوسیس بندری را به شما می‌گوییم، روش تهیه سوسیس بندری با مخلفات متفاوت و فرق سوسیس بندری و سوسیس هندی را هم توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای درست کردن سوسیس بندری اصل آبادانی (برای ۴ نفر)

  • سوسیس کوکتل ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • نمک، ادویه دود، ادویه کاری، پودر سیر، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی
  • رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس تند: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آب جوش: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نان باگت: ۴ عدد
  • خیارشور و گوجه فرنگی: به مقدار دلخواه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت سوسیس بندری: ۲۰ دقیقه

میزان کالری سوسیس بندری در ۱۰۰ گرم: حدود ۲۷۲ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی

خوراک و ساندویچ سوسیس بندری در نسخه اصلی خود سیب زمینی ندارد و با همین ترکیبات گفته شده در بالا طبخ می‌شود. مراحل طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی بدون سیب زمینی را دنبال کنید.

مرحله اول: پیازها را خرد کنید و تفت دهید

در اولین مرحله از طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه باید پیازها را خلالی درشت خرد کنید. ضخامت پیازهای خلالی نباید نازک و کم باشد و باید ضخیم و درشت باشند. یک تابه مناسب روی شعله گاز بگذارید. مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید. روغن که داغ شد پیازها را در روغن داغ تفت دهید تا مقداری سبک شوند. لازم نیست پیازهای سوسیس بندری سرخ و طلایی شوند. همین که سبک شوند کافی است.

مرحله دوم: رب گوجه را تفت دهید

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به پیازهای سبک شده اضافه کنید. رب را با پیاز تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خامی خود را از دست بدهد. ۱ دقیقه زمان برای تفت دادن رب گوجه کافی است.

مرحله سوم: ادویه سوسیس بندری را اضافه کنید

در این مرحله ادویه‌ها، سس فلفل و نمک را به رب و پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا طعم خامی ادویه‌ها گرفته شود. ۱ دقیقه زمان برای تفت ادویه‌ها کافی است.

مرحله چهارم: آب جوش را اضافه کنید

۱ لیوان آب جوش را به ترکیب پیاز، رب، سس فلفل و ادویه‌ها اضافه کنید و صبر کنید تا سس سوسیس بندری روی شعله ملایم گاز جا بیفتد و مقداری غلیظ شود. سس که تا حدی غلیظ شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: سوسیس‌ها را تفت دهید

سوسیس‌ها را به‌صورت اریب برش بزنید. شکل اصلی سوسیس در سوسیس بندری اریب است ولی به هر شکل دیگری که دوست دارید می‌توانید سوسیس‌ها را برش بزنید.

سپس در یک تابه مناسب مقداری روغن سرخ کردنی بریزید. مقدار روغن نباید کم باشد چون در غیر این صورت سوسیس‌ها حالت پف و گوشتی خود را از دست می‌دهند. سوسیس‌ها را در روغن به حدی تفت دهید که صرفا تغییر رنگ دهند و خیلی سرخ نشوند.

مرحله ششم: سوسیس را به سس اضافه کنید

سوسیس‌های سرخ شده را از روغن جدا کنید و به سسی که درست کرده بودید اضافه کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید. طعم سوسیس بندری را بچشید. اگر سوسیس بندری تند و تیز دوست دارید مقداری دیگر پودر فلفل قرمز تند یا سس فلفل تند به آن اضافه کنید. چند دقیقه این ترکیب را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا سس حسابی به خورد سوسیس‌ها برود و آب اضافی سس بخار شود. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان کافی است.

مرحله آخر: ساندویچ سوسیس بندری را درست کنید

سوسیس بندری را باید داغ سرو کنید. پس بلافاصله هر مقدار از سوسیس بندری را که دوست دارید در نان باگت بریزید، گوجه فرنگی و خیارشور خلالی خرد شده هم به این ترکیب اضافه کنید، در صورت تمایل مقداری سس تند روی مخلفات سوسیس بندری بریزید و ساندویچ سوسیس بندری را داغ میل کنید. نوش جان!

طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی

اگر سوسیس بندری با سیب زمینی دوست دارید به این مقدار مواد ۲ عدد سیب زمینی متوسط اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را مکعبی خرد کنید، جداگانه در روغن سرخ کنید، به مواد سوسیس بندری اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی به روش ساندویچی‌ها

  • از هر سوسیسی که دوست دارید برای درست کردن سوسیس بندری می‌توانید استفاده کنید ولی سوسیس کوکتل به علت ضخامت بیشتری که دارد برای درست کردن ساندویچ سوسیس بندری بهتر است چون بافت آن در زمان سرخ کردن و پختن خشک نمی‌شود.
  • به ادویه سوسیس بندری مقداری ادویه دود هم می‌توانید اضافه کنید اما اگر این ادویه را در دسترس ندارید قابل حذف است. بقیه ادویه‌های گفته شده در این دستور را حذف نکنید.
  • اگر طعم تند را دوست ندارید سس تند را از مرحله تهیه سوسیس بندری حذف کنید.
  • برای درست کردن سوسیس بندری با قارچ و پنیر مقداری قارچ را جداگانه تفت دهید و در نهایت همراه با سوسیس‌های تفت داده شده به سس سوسیس بندری اضافه کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم می‌توانید روی خوراک سوسیس بندری بریزید تا آب شود و خوراک سوسیس بندری با قارچ و پنیر داشته باشید.
  • سوسیس بندری را با گوجه فرنگی هم می‌توانید درست کنید. در این صورت چند عدد گوجه فرنگی را رنده یا پوره کنید و بعد از سبک شدن پیازها به تابه اضافه کنید. صبر کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. سپس مقداری رب گوجه فرنگی هم به این ترکیب اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند. اگر هم تمایلی به استفاده از رب گوجه ندارید آن را حذف کنید.
  • اگر ساندویچ سوسیس بندری را تند و تیز دوست دارید یک عدد فلفل سبز یا فلفل قرمز تند را هم خرد کنید و همراه با پیازها کمی تفت دهید.

سوالات متداول درباره سوسیس بندری جنوبی

فرق سوسیس بندری با سوسیس هندی چیه؟

درباره فرق سوسیس بندری و سوسیس هندی باید بگوییم که هر دو در اصل یک خوراک هستند و با توجه به ذائقه هندی‌ها مقداری فلفل سبز یا فلفل قرمز تند و تازه و مقداری بیشتری پودر فلفل قرمز به ترکیب سوسیس بندری اضافه می‌شود و آن را تبدیل به سوسیس هندی می‌کند. البته برخی بر این باورند که وقتی به خوراک سوسیس بندری آبادانی، سیب زمینی هم اضافه شود تبدیل به خوراک سوسیس هندی می‌شود و می‌توانید با آن ساندویچ سوسیس هندی مخصوص درست کنید.

راز خوشمزگی سوسیس بندری آبادانی و ساندویچی چیست؟

راز خوشمزه شدن سوسیس بندری جنوبی و آبادانی به روش ساندویچی و بازاری استفاده از سوسیس باکیفیت و مرغوب، رب گوجه باکیفیت و مرغوب، ادویه‌جات باکیفیت و تازه، پیاز داغ فراوان و مواردی از این دست است تا یک ساندویچ سوسیس بندری یا ساندویچ سوسیس هندی مخصوص و لذیذ داشته باشید.

چه سوسیسی برای بندری بخرم؟

بهترین سوسیس برای سوسیس بندری «سوسیس کوکتل» است که بافت تپل و ضخیمی دارد و بعد از تفت دادن خشک و نازک نمی‌شود.

سخن پایانی

سوسیس بندری یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای خیابانی در جنوب ایران است که به‌صورت خوراک و ساندویچ سوسیس بندری حالا دیگر در همه شهرهای ایران عرضه می‌شود. ساندویچ سوسیس بندری یا سوسیس هندی را خودتان در خانه هم مثل ساندویچی‌های معروف می‌توانید درست کنید. شما تجربه درست کردن ساندویچ سوسیس بندری در خانه را دارید؟ چه ترفندهایی برای درست کردن بندری خوشمزه دارید؟ خوشحال می‌شویم ترفندهای و تجربیات خود را در بخش نظرات این مطلب با ما و مخاطبان فیدیلیو در میان بگذارید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟