کافه رستوران ایتالیایی پازیریک | خوشمزه ترین پاستا و پیتزاهای ایتالیایی با خمیر دست ساز


کافه رستوران ایتالیایی پازیریک | خوشمزه ترین پاستا و پیتزاهای ایتالیایی با خمیر دست ساز

«کافه رستوران پازیریک» یکی از بهترین کافه رستوران‌های ایتالیایی در محله بهجت آباد تهران است. این کافه رستوران ایتالیایی در محدود پر رفت و آمد میدان ولیعصر قرار دارد و از جمله بهترین پاستاهای دست ساز تهران و انواع پیتزاهای...

«کافه رستوران پازیریک» یکی از بهترین کافه رستوران‌های ایتالیایی در محله بهجت آباد تهران است. این کافه رستوران ایتالیایی در محدود پر رفت و آمد میدان ولیعصر قرار دارد و از جمله بهترین پاستاهای دست ساز تهران و انواع پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی با خمیر دست ساز و مواد اولیه باکیفیت را در کمترین زمان ممکن با یک تیم زبده آشپزی ایتالیایی سرو می‌کند. علاوه بر شام و ناهار شما می‌توانید از ساعت 7 صبح در پازیریک صبحانه هم میل کنید. در این مقاله از فیدیلیو مگ با ما باشید تا بیشتر درباره کافه رستوران ایتالیایی پازیریک به شما بگوییم.

آشپزی ایتالیایی؛ از امپراطوری رم باستان تاکنون

پیش از آن‌که درباره کافه رستوران ایتالیایی پازیریک بیشتر صحبت کنیم بد نیست کمی درباره آشپزی ایتالیایی که تخصص اصلی پازیریک است گپ بزنیم.

شما هم وقتی به ایتالیا فکر می‌کنید، به احتمال زیاد اولین چیزی که به ذهنتان می رسد غذاهای ایتالیایی است. دلیلش این است که در فرنگ پر جنب و جوش و غنی ایتالیایی، غذا و دور هم غذا خوردن در مکان‌هایی مثل کافه نقش مهمی ایفا می‌کند.

در حالی که غذاهای سنتی ایتالیایی با ریشه‌های خانوادگی و سنتی این کشور مرتبط است، اما از آنجایی که کشور ایتالیا با اتحاد چندین شهر-دولت و فرهنگ شکل گرفت، تاریخچه غذاهای ایتالیایی کمی پیچیده‌تر از آن چیزی است که تصور می‌شود.

هر منطقه در ایتالیا فرهنگ خاص خود را با سنت‌ها و غذاهای خاص دارد. در حالی که برخی از این تمایزات در طول زمان کمرنگ شده‌اند، بسیاری از سنت‌های غذایی هنوز مناطق مختلف کشور ایتالیا را از هم متمایز می‌کند؛ مثلا فرهنگ غذایی جنوب ایتالیا با شمال ایتالیا متفاوت است اما نقطه اشتراک همه این غذاهای ایتالیایی عنصر «سادگی» در مواد اولیه و پروسه پخت غذاست.

عوامل خارجی زیادی در فرهنگ غذایی هر منطقه از ایتالیا و در دسترس بودن مواد تشکیل‌دهنده این غذاها در دوره‌های مختلف از امپراطوری رم باستان تا قرون وسطی، دوران رنسانس و قرون 17، 18 و 19 میلادی نقش داشتند.

شاید بتوان گفت قرن 19 میلادی دوره انقلاب و شکوفایی در آشپزی ایتالیایی بود. در قرن 19 میلادی بود که با رشد و توسعه حمل و نقل ریلی، کاهش قیمت‌ها، دسترسی بیشتر به مواد غذایی، توسعه کشاورزی و ظهور روش‌های استریل‌سازی و پاستوریزاسیون در سراسر دنیا همراه بود، غذاهای ایتالیایی نمادین بیشتری خلق شدند، از جمله «پستو»، «کاربونارا» و غذای مورد علاقه هواداران فرهنگ ایتالیایی: پیتزا.

بد نیست بدانید فرهنگ عربی نیز از بسیاری جهات بر ایتالیا تأثیر گذاشته و به شکل‌گیری غذاهای ایتالیایی (به خصوص در جنوب ایتالیا) کمک کرده است. همان‌طور که فرهنگ‌های مختلف مواد و ادویه‌های جدیدی را از دنیای جدید به ایتالیا معرفی کردند، ایتالیایی‌ها شروع به افزودن تنوع بیشتری به غذاهای خود کردند. اگرچه، به‌عنوان یک قاعده کلی، غذاهای ایتالیایی مدرن هنوز هم می‌توانند ساده باشند و نهایتا بر دو تا چهار ماده اولیه تمرکز کنند.

در آشپزی ایتالیایی مثل آشپزی ایرانی معمولاً از مواد اولیه متنوعی استفاده می‌شود، از میوه‌ها و سبزیجات مختلف گرفته تا سس‌ها، انواع گوشت، پنیر، روغن زیتون، زیتون، انواع ماهی، سس گوجه فرنگی و … .

همچنین استفاده از مواد اولیه تازه که با چاشنی و ادویه‌های مختلف طعم‌دار شده و البته سرعت در تهیه غذا، اصل اولیه در درست کردن غذاهای ایتالیایی از جمله انواع پاستا و پیتزا است.

شاید به دلیل همین ذائقه نزدیک آشپزی ایتالیایی با ذائقه سخت‌گیر ایرانی است که رستوران‌های ایتالیایی در سال‌های اخیر و با گسترش ارتباطات و شناخت بیشتر از طریق فضای مجازی مورد استقبال ایرانیان به خصوص نسل جوان قرار گرفته است.

در ادامه به معرفی یکی از همین رستوران‌های ایتالیایی در تهران می‎پردازیم که به سنت ایتالیایی، سنگ بنای خود را به تهیه کردن غذا در کمترین زمان و استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه و خمیرهای دست ساز برای تهیه انواع پاستا و پیتزا و سایر غذاهای پرطرفدار ایتالیایی گذاشته است.

کافه رستوران ایتالیایی پازیریک؛ خاطره‌سازی در یک گوشه دنج ایتالیایی

همان‌طور که گفتیم رسپی و مواد اولیه غذاهای ایتالیایی با ذائقه ایرانی‌ها حسابی جور است. با این همه پیدا کردن بهترین رستوران ایتالیایی در تهران در میان خیل فراوان رستوران‌های ایتالیایی در این کلان‌شهر کار چندان ساده‌ای نیست.

در رستوران ایتالیایی پازیریک هر روز خوشمزه‌ترین و بهترین غذاهای ایتالیایی با مواد اولیه با کیفیت و فرمول اصلی در کمترین زمان ممکن توسط یک تیم زبده آشپزی ایتالیایی سرو می‌شوند.

در منو رستوران ایتالیایی پازیریک انواع پیتزاهای ایتالیایی، اسپاگتی، پاستاهای دست‌ساز، انواع پیش غذا، سالاد سزار، سوخاری، استیک مرغ، برگر، پنینی، لازانیا و … با انواع سس‌های خوشمزه با بهترین مواد اولیه تازه و با کیفیت خیال شما را بابت سفارش غذاهای تازه و خوشمزه به سبک و سیاق ایتالیایی راحت می‌کند.

خبر خوب این‌که شما در کافه رستوران ایتالیایی پازیریک می‌توانید جشن تولد یا هر مراسم سورپرایزی دیگری را هم برگزار کنید و دوستان و عزیزان خود را با انواع دسر، کیک، ماکتل، دمنوش، چای و نوشیدنی‌های متنوع سرد و گرم فرنگی و رنگارنگ غافلگیر کنید.

اگر هم دوست دارید یک غذای ایتالیایی خوشمزه مهمانشان کنید منوی مفصل پازیریک هم برای علاقمندان به غذاهای گوشتی و هم دوستداران غذاهای گیاهی پیشنهادات هیجان‌انگیزی برای شما دارد.

منوی رستوران ایتالیایی پازیریک؛ سالم، سریع و خوشمزه

شعار رستوران ایتالیایی پازیریک «سالم، سریع و خوشمزه» است. در این رستوران ایتالیایی در مرکز پر شور شهر تهران، هر روز طعم‌های تازه خلق می‌شوند.

قیمت منوی رستوران ایتالیایی پازیریک در عین کامل بودن و حجم زیاد غذاها، مناسب و به اصطلاح خوش‌قیمت است و در رنج قیمتی متوسط قرار می‌گیرد.

به همین دلیل اغراق نیست اگر بگوییم که این رستوران جزو رستوران‌های قیمت مناسب در پایتخت است که به دلیل داشتن پرسنل خوب و خوش اخلاق و همچنین کیفیت و حجم بالای غذا نسبت به قیمت آن، بسیار محبوب است.

از جمله غذاهای پرطرفدار این رستوران استیک مرغ، انواع پیتزاهای ایتالیایی و همچنین یک منوی کامل از بهترین پاستاهای دست ساز تهران است. تست سالادهای این رستوران به خصوص سالاد سزار نیز حتما به مذاق شما خوش خواهد آمد.

انواع پاستا و پیتزا با خمیرهای دست ساز و کلاسیک ایتالیایی

به شما این اطمینان را می‌دهیم که طعم غذاهای این رستوران ایتالیایی در مرکز تهران، بسیار به طعم غذاهای پخته شده در رستوران‌های کلاسیک ایتالیا نزدیک است.

فرمول خاص پازیریک برای درست کردن خمیرهای دست ساز پیتزا یکی از دلایل اصلی طعم لذیذ و کلاسیک پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی پازیریک است.

همچنین انواع پاستا با فرمول اصلی خمیر دست ساز پاستا و سس‌های ایتالیایی در پازیریک طبخ می‌شوند که پاستای این رستوران را هم به یکی از بهترین پاستاهای تهران تبدیل کرده است.

سرو صبحانه در کافه رستوران ایتالیایی پازیریک

بد نیست بدانید در پازیریک علاوه بر سرو ناهار و شام، وعده صبحانه هم با غذاهای لذیذ تهیه شده از بهترین مواد تازه و اولیه از جمله صبحانه انگلیسی، خاچاپوری و پنکیک، قهوه سرد و گرم و چای هم از ساعت 7 صبح آماده سرو است.

چطور به رستوران ایتالیایی پازیریک برویم؟

رستوران ایتالیایی پازیریک در محله بهجت آباد تهران، میدان ولیعصر، کوچه شاهد، روبروی مترو میدان ولیعصر قرار گرفته است. اگر حوصله رانندگی در ترافیک تهران را ندارید و قصد دارید با مترو به رستوران پازیریک بیایید، وقتی از درب شمالی مترو ولیعصر به پله برقی به سمت خروجی تشریف می‌آورید رستوران ایتالیایی پازیریک دقیقا مقابل شما قرار گرفته است.

آدرس رستوران ایتالیایی پازیریک تهران

اگر دقیق‌تر بخواهیم به شما آدرس بدهیم، کافه رستوران ایتالیایی پازیریک اینجاست:

آدرس کافه رستوران پازیریک: تهران (بهجت آباد)، میدان ولیعصر، نبش کریمخان زند، جنب مترو ولیعصر، کوچه شاهد، پلاک ۲

صفحه اینستاگرام کافه رستوران پازیریک @pazirik.food :

ساعات کاری کافه رستوران پازیریک: همه روزه از 7 صبح الی 23 شب

شماره تلفن کافه رستوران پازیریک: ۰۲۱۸۸۸۹۰۱۵۱ و ۰۲۱۸۸۹۱۵۳۴۷ و ۰۹۲۲۲۹۶۲۴۴۰

امکان ثبت سفارش به روش‌های: حضوری، تلفنی و آنلاین

سوالات متداول درباره کافه رستوران ایتالیایی پازیریک

منوی کافه رستوران پازیریک شامل چه آیتم‌هایی است؟

منوی رستوران ایتالیایی پازیریک شامل انواع پاستاهای دست‌ساز ایتالیایی، انواع پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی با خمیر دست‌ساز، انواع برگر، سوخاری، سالاد، نوشیدنی‌های سرد و گرم و نیز یک منوی جذاب برای وعده صبحانه است.

پاستا با خمیر دست ساز در تهران کجا بخوریم؟

کافه رستوران ایتالیایی پازیریک یکی از بهترین پاستا فروشی‌های تهران است که پاستاهای ایتالیایی با انواع سس را با خمیر دست‌ساز تازه و با کیفیت سرو می‌کند.

کدام رستوران ایتالیایی در تهران صبحانه سرو می‌کند؟

رستوران ایتالیایی پازیریک از جمله رستوران‌های ایتالیایی در تهران است که از ساعت 7 صبحانه هم سرو می‌کند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!