طرز تهیه کلوچه های مربایی خوشمزه و مجلسی !


طرز تهیه کلوچه های مربایی خوشمزه و مجلسی !

آموزش پخت کلوچه های نرم و خوش طعم با مربا، مناسب برای مهمانی ها و عصرانه.

مواد لازم: ۱۰۰ گرم پودر قند ۸ گرم شکر وانیلی ۳ گرم نمک ۱۰۰ گرم کره ۵۰ میلی لیتر روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری ۳۰۰ گرم آرد ۸ گرم بیکینگ پودر مربا به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) بپزید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


مروری بر خواص خرمالو؛ اینفوگرافیک