آموزش تهیه بیف استراگانوف
آموزش تهیه بیف استراگانوف پنیری + عکس بیف استراگانوف
بیف استراگانوف از غذاهای پرطرفدار در کل جهان است که ابداع کننده ای ن غذای خوشمزه کشور روسیه است.
مواد لازم برای بیف استراگانوف پنیری
گوشت چرخ کرده 450 گرم
آب 2 فنجان
نودل (نپخته) 3 فنجان
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های 2.5 سانتیمتری) 115 تا 225 گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) 1 بسته
فلفل سیاه به مقدار لازم
.
.
.
آموزش تهیه بیف استراگانوف پنیری + عکس بیف استراگانوف
طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری
در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 8 دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.
نکات تکمیلی در مورد بیف استراگانوف
بیف استراگانوف جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بیف استراگانوف را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
آموزش تهیه بیف استراگانوف پنیری + عکس بیف استراگانوف