طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک
ترافل شکلاتی، توپهای شکلاتی کوچکی هستند که از ترکیب شکلات آب شده، خامه و کره درست میشوند. در این مطلب شما را با طرز تهیه ترافل شکلاتی آشنا خواهیم کرد. تهیه این شکلات خوشمزه کار سختی نیست و میتوان از آن به عنوان دسر، بعد از شام استفاده کرد.
ترافل شکلاتی با کیک، شاهکاری است که میتوان آن را بر روی کیک شکلاتی ریخت و یا به شکل توپهای شکلاتی کوچک درآورد. این شیرینی خوشمزه برای افرادی که شکلات دوست دارند، گزینه بسیار مناسبی است. برای درست کردن ترافل شکلاتی خانگی خوشمزه و جلوگیری از پاشیدن آن به مقداری خامه، کره و شکلات با کیفیت نیاز دارید. ترافل شکلاتی را میتوان به راحتی و در کمترین زمان در خانه تهیه و از آن به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از شام استفاده کرد.
طرز تهیه ترافل شکلاتی
مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی | |
شکلات خالص | 350 گرم |
کره | 100 گرم |
خامه پرچرب | 300 میلی لیتر (معادل 1/4+1 پیمانه) |
خرده کیک ساده | 75 گرم (معادل 1/4+1 پیمانه) |
عرق بهارنارنج | 3 قاشق غذاخوری |
از این ترافل شکلاتی میتوانید برای لایه رویی و میانی کیک استفاده کنید.
طرز تهیه کیک ترافل شکلاتی
مواد لازم | |
کره | 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه) |
شکر ریزدانه | 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه) |
تخم مرغ زده شده | 2 عدد |
آرد مخلوط با بکینگ پودر | 75 گرم (معادل 2/3 پیمانه) |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 25 گرم (معادل 1/4 پیمانه) |
پودر بادام | 50 گرم |
شکلات خالص آب شده | 50 گرم |
این مواد برای ۱۲ نفر مناسب است، زمان آماده سازی ۲۴۰ دقیقه، و زمان پخت حدود ۳۵ دقیقه میباشد. |
نکات مهم و اصولی برای تهیه ترافل شکلاتی ایده آل
از شکلاتهای تختهای با کیفیت و شکلات تلخ ۶۰ تا ۷۰ درصد استفاده کنید.
برای داشتن ترافل با کیفیت از خامهی پرچرب همزده استفاده کنید. خامههای با درصد چربی مختلف، تفاوت زیادی با هم دارند و شما برای تهیه این ترافل میتوانید از خامه ۳۰ درصد یا ۳۵ درصد چربی استفاده کنید.
برای اینکه شکلات به راحتی ذوب شود، آن را با چاقو خرد کنید.
ترافل شکلاتی را میتوانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری و به عنوان یک دسر خوشمزه از آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری
گروه آشپزی ستاره