طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو
ترافل خرما دسری خوشمزه است که وجود خرما و گردو در آن بر ارزش غذایی آن افزوده و طعم شکلاتی آن بی نظیر است. این دسر خوشمزه را می توان با انواع مغز یا پودر کاکائو تزیین کرد و در مراسم مختلف به عنوان دسری زیبا استفاده نمود. با طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو با ما همراه باشید.
ترافل نوعی شیرینی شکلاتی فرانسوی است و اگر به روش اصلی تولید شود، جزو شیرینیهای گران قیمت و پرطرفدار در دنیا محسوب میشود. این شیرینی معمولا به صورت کروی، مخروطی و به طور کلی منحنی شکل تهیه میشود و با آجیل و انواع مغزها، پودر کاکائو و انواع شکلات تزیین میشود. ترافل برای اولین بار در فرانسه تهیه شد و شناخته شدهترین نوع آن ترافل آمریکا، سوئیس و اروپا است.
ترافل خرما، نوعی شیرینی سالم و مقوی تهیه شده از خرماست و علت نامگذاری آن به خاطر شکل گرد و کروی آن است. ترافل خرما را می توان با شکلات مذاب ترکیب کرد یا آن را با شکلات پوشاند که به آن طعم و مزه خاصی میدهد. در این مقاله شما را با طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو آشنا خواهیم ساخت. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترافل خرما
مواد لازم برای تهیه ترافل خرما | |
خرما | 200 گرم |
شکلات تخته ای با کیفیت | 30 گرم |
گردو | 30 گرم |
پودر پسته، نارگیل، خلال بادام، پودر کاکائو برای تزیین | به میزان لازم |
ترکیب خرما و گردو را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. ترکیب شکلات، خرما و گردو را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و قابلیت شکل دهی پیدا کند. ترکیب حاصل را از یخچال خارج کرده، دست خود را کمی با روغن مایع چرب کنید و مواد را با دست به شکل گلولههای کوچک، گرد کنید. ترافلها را بسته به سلیقه خود در پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کاکائو و ... بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
ترافل خرما با شکلات و گردو را میتوان به روش دیگری نیز تهیه کرد:
گردوی خرد شده و پوره خرما را به هم مخلوط کرده، با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مخلوط گردو و خرما را با دست به شکل گلولههای کوچکی به اندازه گردو درآورده و در شکلات ذوب شده بغلطانید.
گلولهها را از شکلات خارج کرده و در یک سینی استیل بچینید یا در کپسول قرار دهید.
روی ترافلها را به دلخواه با انواع آجیل، پودر پسته، پودر نارگیل، مروارید خوراکی و ... تزیین کنید و سینی را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و سفت شود.
این ترافلها را میتوانید به مدت طولانی در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید و همراه با چای نوش جان کنید.
این شکلات خوشمزه از خواص خرما برخوردار است:
علارغم اینکه خرما به دلیل انرژی رسانی باید در رژیم غذایی هر فردی قرار گیرد، ولی:
برای افراد دیابتی بیش از ۲ عدد خرما در روز توصیه نمیشود.
مصرف زیاد خرما برای افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال مضر است.
مصرف زیاد خرما باعث آسیب به کبد و طهال، افزایش فشار خون، جوش دهان و پوسیدگی دندانها میشود.
بنابرین در خوردن آن نباید افراط شود، چرا که دارای قند زیادی است و افرادی که لوزالمعده حساس دارند یا بیماری دیابت در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از آن استفاده کنند.
برای آشنایی با خواص خرما به مقاله زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: مهمترین خواص خرما چیست؟گروه آشپزی ستاره