دستور پخت سابله


دستور پخت سابله سابله یه شیرینی خوشمزه فرانسویه. طرز تهیه سابله خیلی راحته و می‌تونه یه عصرانه مناسب برای خانواده باشه. شکل سنتی این شیرینی ها گرد و دالبریه. انتهای طرز تهیه سابله روی اونا رو تخم مرغ می‌زنن تا براق بشن. مواد لازم جهت سابله : آرد سفید                              1 کیلو روغن                                 ...

دستور پخت سابله

سابله یه شیرینی خوشمزه فرانسویه. طرز تهیه سابله خیلی راحته و می‌تونه یه عصرانه مناسب برای خانواده باشه. شکل سنتی این شیرینی ها گرد و دالبریه. انتهای طرز تهیه سابله روی اونا رو تخم مرغ می‌زنن تا براق بشن.

مواد لازم جهت سابله :

آرد سفید ۱ کیلو روغن ۶۰۰ گرم بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلو پودر قند ۶۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۳ عدد وانیل به مقدار لازم

دستور پخت سابله

دستور پخت سابله :

روغن و پودر قند و زرده تخم مرغ رو مخلوط می‌کنیم و آنقدر به هم زدن ادامه می‌دیم تا مایه کاملا نرم و لطیف بشه.

آرد رو اضافه می‌کنیم و ورز می‌دیم.

بادام رو اضافه می‌کنیم.

خمیر رو یه کم ورز می‌دیم تا خمیر کاملا نرم بشه و چسبندگی پیدا کنه، به طوری که وقتی گلوله ای از اون رو در دست گرد می کنیم باز نشه.

خمیر رو چند ساعت می‌ذاریم بمونه.

خمیر رو روی میز به قطر نیم سانت باز می‌کنیم.

با یه قالب، قالب می‌زنیم و تو سینی فر می‌چینیم.

روی اونا رو یه کم سفیده تخم مرغ می‎مالیم و یه کم هم روغن بادام چرخ کرده می‎پاشیم.

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم.

سینی شیرینی رو روی پنجره وسط فر می‌ذاریم.

به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اجازه می‌دیم شیرینی تو فر بمونه و زیر و روی شیرینی ها یه کم طلایی بشه.

سینی رو از فر در میاریم و بعد از سرد شدن سابله ها رو تو ظرف می‌چینیم.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه املت رستورانی با 2 عدد گوجه و تخم مرغ در 5 دقیقه