طرز تهیه کرم کارامل خانگی خوشمزه به 3 روش
طرز تهیه کرم کارامل را در این مقاله دنبال کنید. کرم کارامل بدون فر با نشاسته؛ کرم کارامل با ژلاتین؛ و کرم کارامل خامه ای؛ سه نوع کرم کارامل خانگی خوشمزه هستند که قصد داریم در این مقاله به شما آموزش دهیم.
کارامل یکی از رنگهای خوراکی طبیعی است که بسته به نوع آن، در گروههای مختلف مواد غذایی به کار میرود. تحقیقات مختلف نشان میدهد که هیچگونه عوارض سوء در اثر مصرف کارامل گزارش نشده است. رنگ کارامل نه تنها به مواد غذایی رنگ و طعم مطلوبی میدهد بلکه میتواند در صنایع غذایی به حذف یا مخفی کردن بعضی عوارض نامطلوب کمک کند. کارامل در واقع، شیره شکر سوخته است که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی غذاها زده میشود. ساختن کارامل در مواقع لازم کار سادهای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگهداری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.
۱. طرز تهیه کرم کارامل بدون فر با نشاسته
مواد لازم | |
کارامل سیاه | 1/2 پیمانه |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 پیمانه |
خامه | 1 پیمانه |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
۲. طرز تهیه کرم کارامل با ژلاتین
مواد لازم | |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 1/2 لیتر |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
ژلاتین | 2 ورق |
شکر | 3/4 لیوان |
شکر کارامل شده | 4-5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
۳. طرز تهیه کرم کارامل خامهای
مواد لازم برای تهیه کارامل | |
شکر زرد دانه درشت | 125 گرم |
آب | 150 میلی لیتر (1/4 پیمانه) |
دستور تهیه کارامل:
۸ ظرف کوچک مخصوص فر با گنجایش ۱۵۰ میلی لیتر را آماده کنید.
برای تهیه کارامل، شکر زرد دانه درشت را همراه با آب داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس محلول را خیلی سریع به جوش آورید و اجازه دهید تا مخلوط به رنگ طلایی قهوهای درآید.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و کف آن را داخل کاسهای پر از آب سرد فرو کنید تا مخلوط داخل قابلمه بیش از حد لازم نپزد.
کارامل را سریع، اما با دقت زیاد داخل ظروف کوچک مخصوص فر بریزید تا فقط کف آنها را بپوشاند.
مواد لازم برای تهیه کاستارد | |
آب | 300 میلی لیتر (1/2 پیمانه) |
شیر نارگیل غلیظ و سفت، خرد شده | 90 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
شکر دانه ریز | 1+1/2 قاشق غذاخوری |
خامه کم چرب | 300 میلی لیتر (1/2 پیمانه) |
رنگهای کاراملی از قهوهای تیره تا مایع سیاهرنگ با بوی شکر سوخته و تا حدی تلخ میباشند که در آب براحتی حل میشوند. کارامل از عصاره مالت و ملاس بسیار تیرهتر است و رنگهای متغیر آن، ابزاری برای تزئین شیرینیجات و نانها از رنگ زرد خرمایی تا قرمز قهوهای و حتی نزدیک به سیاه میباشند. قنادها از کارامل بهصورت پودر یا مایع برای رنگ کردن شیرینی جات استفاده میکنند. رنگ کارامل ۲ تا ۶ بار از پودر کاکائو تیرهتر است؛ بنابراین اگر بخواهید رنگ یک محصول قنادی را تیرهتر کنید، ولی طعم آن زیاد کاکائویی نشود میتوانید از کارامل استفاده کنید. کارامل در نوشابهسازی، تولید سرکه، نانهای فانتزی، شیرینی و سس نیز کاربرد دارد.
ما در این مقاله شما را با طرز تهیه سه نوع کرم کارامل آشنا ساختیم که میتوانند به عنوان دسر استفاده شوند. به شما پیشنهاد میکنیم این دسر خوشمزه را درست کنید و نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.