طرز تهیه کرم باواریا
کرم باواریا نوعی دسر فرانسوی محسوب میشه ولی با این حال تو تهیه خیلی از دسرهای دیگه هم استفاده میشه. از دستور کرم باواریا میتونین به عنوان یه دسر همراه با میوه تو مهمونی ها استفاده و سرو کنین.
مواد لازم جهت کرم باواریا :
شیر ۱ پیمانه زرده تخم مرغ ۴ عدد شکر دو سوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری آب یک سوم پیمانه خامه فرم گرفته یک و نصف پیمانهطرز تهیه کرم باواریا :
پودر ژلاتین رو توی آب سرد میریزیم و صیر میکنیم تا حالت ژلاتینی به خودش بگیره.
ژلاتین رو به روش بنماری و یا داخل مایکروفر میذاریم تا ژلاتین توی آب حل بشه.
شکر رو به زرده های تخم مرغ اضافه میکنیم و با سرعت هم میزنیم.
وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شیر رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم.
زرده و شکر رو به شیر ولرم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
هم زدن رو ادامه میدیم تا مایع کم کم غلیظ بشه و قوام بگیره.
وقتی مایع کاستاردی غلیظ شد، اونو از روی حرارت بر میداریم.
ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
بعد از خنک شدن مایع کاستاردی اونو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم.
کرم باواریا رو توی قالب میریزیم و توی یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره.
کرم باواریا رو با میوه های دلخواه سرو میکنیم.