دستور پخت گردو پلو


دستور پخت گردو پلو گردو پلو یه غذای مجلسی ایرانیه که می‌تونین توی مهمونی ها سرو کنین. گردو پلو رو به عنوان وعده ناهار یا شام می‌تونین استفاده کنین. این طرز تهیه گردو پلو برای 4 نفره. مواد لازم جهت گردو پلو : برنج                      3 پیمانه گوشت گوسفندی    250 گرم مغزگردو                 250 گرم پیاز                     ...

دستور پخت گردو پلو

گردو پلو یه غذای مجلسی ایرانیه که می‌تونین توی مهمونی ها سرو کنین. گردو پلو رو به عنوان وعده ناهار یا شام می‌تونین استفاده کنین. این طرز تهیه گردو پلو برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت گردو پلو :

برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم مغزگردو ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد زرشک به اندازه لازم زعفران دم کرده به مقدار لازم

دستور پخت گردو پلو

دستور پخت گردو پلو :

گوشت رو نگینی خرد می‌کنیم.

تبکه‌های گوشت رو با فلفل سیاه و زعفران طعم‌دار می‌کنیم.

یکی از پیازها رو خیلی ریز خرد می‌کنیم و با تیکه‌های گوشت تفت می‌دیم.

دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم تا گوشت کاملاً بپزه.

پیاز دیگه رو خرد می‌کنیم و با یه کم روغن روی حرارت ملایم تفت می‌دیم.

گردو رو درشت خرد می‌کنیم.

حدود ۱ ساعت تو آب سرد می‌ذاریم خیس بخوره.

گردو رو با یه کم روغن تفت می‌دیم.

زرشک رو به گردو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

پیاز عسلی رو با گوشت پخته شده و زعفران به گردو اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دیم.

برنج رو آبکش می‌کنیم.

برای سرو، یه لایه برنج، یه لایه از مواد گوشتی رو به صورت لایه لایه می‌کشیم و با سبزیجات تزیین می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس