طرز تهیه دسر موز ساده با سه روش بینظیر
در این مطلب طرز تهیه دسر موز ساده را به سه روش آسان دنبال کنید و از خواص بی نظیر موز بهرهمند شوید. دسر موز وانیلی، دسر موز زنجبیلی و دسر خامهای بهترین و سادهترین گزینههای موجود برای شما هستند. البته باید بدانید که دسر جزو وعدههای غذایی اصلی نیست و وجود آن ضرورت ندارد، اما خوردن دسر پس از غذا باعث سهولت هضم غذا میشود.
مصرف دسر و شیرینی پس از غذا، عادتی است که مربوط به ذائقه افراد بوده و البته بسیار لذت بخش است. دسر در بسیاری از کشورها یک وعده غذایی جداگانه تلقی میشود و گاهی پس از صرف غذا، دسر را میخورند. در اروپا هنوز هم میوهای که در آخر غذا مصرف میگردد، تحت عنوان دسر شناخته میشود، اگرچه اغلب در کنار آن، پودینگی از میوه یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو میکنند. بسیاری از آمریکاییها، در آخر غذا شیرینی میخورند و علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف، اقسام بستنی و کیکهای میوه را نیز به جای دسر سرو میکنند. کیک، کلوچه، میوه، ژله، تیرامیسو شکلاتی و غیره، همگی جزو دسرها میباشند.
بهتر است دسرها را در خانه تهیه کنید که بتوانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید و از انواع میوهها، کشمش و مغزها هم در آن بهره بگیرید. دسر موز یکی از دسرهای مقوی و خوشمزه است که با سادهترین مواد اولیه قابل تهیه است. در مطالب قبلی روش درست کردن تیرامیسو با موز به شما آموزش داده شد و در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ۳ نوع دسر موز ساده و خوشمزه آشنا سازیم.
1. طرز تهیه دسر موز ساده (وانیلی)
این دسر موز ساده برای ۸ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه و زمان تهیه نیز حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم | |
شیر | 2 لیوان |
پودر پودینگ فوری وانیلی | 1 بسته |
خامه فرم گرفته | 2 فنجان |
ویفر وانیلی | 36 عدد |
موز متوسط حلقه حلقه شده | 3 عدد |
دستور تهیه:
سپس موزهای حلقه شده را قرار داده و روی آن را با بقیه مخلوط پودینگ بپوشانید. لایهها را دوباره تکرار کنید، لایه آخر را با مخلوط پودینگ بپوشانید و روی آن ویفر قرار دهید.
پس از سرد شدن، روی دسر را با پودر کاکائو یا هر ماده دلخواهی تزیین کرده و برای نگهداری در یخچال با سلفون بپوشانید.
این دسر را میتوانید در لیوان یا گیلاسهای تک نفره درست کرده و در میهمانیها و جشنها از آن استفاده کنید.
2. طرز تهیه دسر موز ساده (زنجبیلی)
این دسر موز ساده برای ۶ نفر مناسب است و زمان آماده سازی و تهیه حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
مواد لازم | |
موز رسیده | 6 عدد |
شکر | 1/4 فنجان |
شیر | 1/2 فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
خامه فرم گرفته | 1/4 پیمانه |
پودر زنجبیل | 1 پینچ (1/4 قاشق چایخوری) |
دستور تهیه:
موزها را ته ظرف سرو بچینید و روی آن کمی شکر بپاشید. زرده تخم مرغها را در ظرفی بریزید و هم بزنید.
شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس به زرده تخم مرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط شیر و تخم مرغ را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا به جوش آید.
همین که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، از روی حرارت برداشته و برای چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
کمی پودر زنجبیل به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط را روی ورقههای موز بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
خامه فرم گرفته (خامه قنادی) را روی دسر بریزید، کمی شکر بپاشید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
3. طرز تهیه دسر موز ساده (خامهای)
این دسر موز ساده برای ۸ نفر مناسب است و زمان آماده سازی و تهیه حدود ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم | |
موز | 4 عدد |
خامه | 4 فنجان |
پودر یخ | 1/2 فنجان |
شیر | 1.5 لیتر |
نشاسته ذرت | 1 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
نشاسته، شکر و شیر را در یک قابله ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی شروع به غلیظ شدن کند، پس از غلیظ شدن، وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
دو عدد موز را رنده کرده و بلافاصله به مخلوط فوق اضافه کنید تا پودینگ موز آماده شود.
۳ فنجان خامه را با درجه پایین همزن برقی بزنید تا شروع به سفت شدن کند، سپس پودر یخ را به آن اضافه کرده و ۴ دقیقه دیگر هم بزنید.
درجه همزن را زیاد کرده و پودینگ موز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ با خامه کاملا ترکیب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.
دو عدد موز باقیمانده را حلقه حلقه کنید و ته ظرف سرو بچینید.
با مخلوط پودینگ موز و خامه روی ورقههای موز را بپوشانید.
یک فنجان خامه را در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس روی دسر را با خامه فرم گرفته کاملا بپوشانید.همچنین میتوانید روی دسر را با گاناش و یا هر ماده دلخواه دیگری بپوشانید و ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نکته: در تهیه این دسر موز ساده میتوانید به جای درست کردن پودینگ موز از پودر پودینگ فوری موزی یا وانیلی استفاده کنید که به صورت بستههای آماده در بازار موجود است.
دسرها بهتر است حداقل یک ساعت پس از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسر، شرایط جسمانی و وزن افراد متفاوت است و بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعدههای غذایی است. شما در این مطلب با طرز تهیه سه نوع دسر موز ساده آشنا شدید که به راحتی قابل تهیه است و برای کودکان نیز بسیار مفید میباشد.