طرز تهیه زولبیا
زولبیا یکی از شیرینی های خوشمزهس که غالبا توی ماه رمضان موقع افطار سرو میشه. استفاده از طرز تهیه زولبیا توی خونه به خاطر روغن سالمی که زولبیا توش سرخ میشه خالی از لطف نیست. این دستور زولبیا برای ۱۰ تا ۱۲ عدد زولبیاس.
مواد لازم جهت زولبیا :
نشاسته ۱۰۰ گرم آرد ۲ قاشق چایخوری ماست نصف لیوان کره ۱ قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری عرق هل به مقدار لازمبرای شربت زولبیا:
شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران دمکرده ۴ قاشق چایخوری آبلیمو به مقدار لازمطرز تهیه زولبیا :
آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا جوش بیاد و شکر حل بشه.
زعفران، گلاب و آبلیمو رو اضافه میکنیم و پس از ۱۵ دقیقه شربت رو از روی حرارت برمیداریم.
نشاسته و ماست رو توی کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم و چند دقیقه ای کنار می۲ذاریم و مجددا هم میزنیم.
آرد و کره نرم شده رو اضافه و مخلوط میکنیم تا یه دست بشه.
جوش شیرین، گلاب و هل رو اضافه میکنیم.
غلظت مایه زولبیا تو این مرحله باید مثل ماست باشه، اگه بیش از حد سفت بود ۱ قاشق گلاب اضافه میکنیم.
توی قابلمه روغن میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم تا داغ بشه.
مایه زولبیا رو توی قیف میریزیم و ته قیف رو سوراخ میکنیم.
مایه رو توی روغن میریزیم و شکل های درهم و دایره ای درست میکنیم.
بعد از اینکه زولبیا سرخ شد، سریع توی شربت میذاریم و ۵ – ۱۰ دقیقه میذاریم بمونه.
دقت کنین شربت باید گرم باشه.
زولبیای شما آمادهس، بعد از سرد شدن میل کنین.