طرز تهیه کیک هویج و گردو
پارسینه: کیک هویج یکی از کیکهای خوش طعم و بافتی نرم است و برای کسانی که منع مصرف شیر و ماست دارند به دلیل عدم وجود این مواد مناسب است. این کیک را امتحان نموده و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردوآرد 1 و 3/4 پیمانه سرخالیشکر 1...
پارسینه: کیک هویج یکی از کیکهای خوش طعم و بافتی نرم است و برای کسانی که منع مصرف شیر و ماست دارند به دلیل عدم وجود این مواد مناسب است. این کیک را امتحان نموده و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
هویج رنده شده ۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط نموده و ۳ بار الک میکنیم. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن خوب هم میزنیم تا مایعی کرم رنگ و کشدار به دست آید. سپس روغن را اضافه نموده و دوباره با همزن میزنیم. مخلوط آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را در دو مرحله به مواد تخم مرغی افزوده و آرام مخلوط مینماییم. در اخر هویج و گردو خرد شده را به مواد اضافه نموده و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده آماده نموده و مایه کیک را درون آن ریخته و در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. با توجه به اینکه پخت کیک در فرهای مختلف کمی فرق دارد درنتیجه پس از ۳۵ دقیقه یک چنگال و یا خلال دندان در کیک فرو نمایید اگر از مواد کیک به آن نچسبید کیک شما آماده است. پس از پخت کیک را از فر خارج نموده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا نموده و در ظرف سرو قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید به کمک خامه ان را تزیین نمایید.
نکته ۱: توجه داشته باشید که برای پخت کیک مواد مورد نیاز را از یک ساعت قبل از یخچال خارج نموده تا به دمای محیط برسند.
نکته ۲: میتوانید دارچین را حذف نموده و از ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل استفاده نمایید. کیک هویج با وانیل نیز طعمی بی نظیر داشته و میتوانید از رنگ نارنجی آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
هویج رنده شده ۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط نموده و ۳ بار الک میکنیم. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن خوب هم میزنیم تا مایعی کرم رنگ و کشدار به دست آید. سپس روغن را اضافه نموده و دوباره با همزن میزنیم. مخلوط آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را در دو مرحله به مواد تخم مرغی افزوده و آرام مخلوط مینماییم. در اخر هویج و گردو خرد شده را به مواد اضافه نموده و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده آماده نموده و مایه کیک را درون آن ریخته و در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. با توجه به اینکه پخت کیک در فرهای مختلف کمی فرق دارد درنتیجه پس از ۳۵ دقیقه یک چنگال و یا خلال دندان در کیک فرو نمایید اگر از مواد کیک به آن نچسبید کیک شما آماده است. پس از پخت کیک را از فر خارج نموده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا نموده و در ظرف سرو قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید به کمک خامه ان را تزیین نمایید.
نکته ۱: توجه داشته باشید که برای پخت کیک مواد مورد نیاز را از یک ساعت قبل از یخچال خارج نموده تا به دمای محیط برسند.
نکته ۲: میتوانید دارچین را حذف نموده و از ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل استفاده نمایید. کیک هویج با وانیل نیز طعمی بی نظیر داشته و میتوانید از رنگ نارنجی آن لذت ببرید.