آشنایی با روش تهیه‌ی کباب گمج گیلانی


آشنایی با روش تهیه‌ی کباب گمج گیلانی

گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی کباب گمج گیلانی
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی کباب گمج گیلانی

مواد اولیه:

گوشت تکه ای= نیم کیلو
پیاز =۳ عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم. در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می کنیم.
وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.منبع: پرشین وی
آشنایی با روش تهیه‌ی کباب گمج گیلانیمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

 غزه 15 روز بعد از بستن آب