تشریح فعالیت های عمرانی اوقاف و امور خیریه در بقاع متبرکه شهرستان کهگیلویه


تشریح فعالیت های عمرانی اوقاف و امور خیریه در بقاع متبرکه شهرستان کهگیلویه

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه ضمن تقدیر و تشکر از خیرین در ساخت و ساز امامزادگان، فعالیت های عمرانی صورت گرفته در بقاع متبرکه شهرستان در سال جاری را تشریح کرد.

روح الله قبادپور، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: بقاع متبرکه تاثیرگذارترین مکان ها برای اجرای برنامه های فرهنگی محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه باید با برنامه ریزی لازم، زمینه برگزاری برنامه های فرهنگی در کنار بقاع متبرکه را فراهم کنیم، اظهار داشت: این مکان های مقدس، نقش مهمی در حفظ فرهنگ جامعه از هرگونه تهاجم و تعرض فرهنگی دارند.

قبادپور از خیرین برای کمک به بازسازی آستان مقدس امامزادگان تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد: خیرین همیشه برای عمران و آبادانی این مکان های مقدس پیشگام بوده و خدمات زیادی را به امامزادگان ارائه کرده اند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه درآمد این بقاع متبرکه در سه بخش عمرانی، فرهنگی و مدیریتی هزینه می شود، تاکید کرد: آن دسته از بقاع متبرکه فاقد درآمد نیز مدیریت می شوند، چراکه هدف تنها توسعه و رونق بقاع درآمدزا نیست.

وی در ادامه به عملیات عمرانی انجام شده یا در حال انجام در بقاع متبرکه این شهرستان اشاره و اضافه کرد: امامزاده محمد زرین (علیه السلام) روستای تراب علیا سال 96 تخریب و اکنون فندانسیون آن انجام شده و با توجه به گردشگر پذیر بودن منطقه، از مردم جهت فعالیت های عمرانی در این امامزاده درخواست همکاری داریم.

قبادپور ساخت بقعه متبرکه امامزاده عبدالرحمن (علیه السلام) با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی با همکاری خیرین منطقه را یادآور شد و گفت: مردم و کسانی که دل در گرو اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) دارند می توانند جهت تکمیل این بقعه متبرکه همکاری لازم را داشته باشند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه ساخت گنبد امامزاده نورالدین عباس (علیه السلام) کلات را از دیگر فعالیت ها دانست و ابراز داشت: با توجه به واقع شدن این بقعه بین باغات و رودخانه ای زیبا و همچنین احترام خاصی که مردم منطقه برای این امامزاده قائل هستند، مردم و خیرین می توانند در این زمینه همکاری کنند.

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی امامزاده بی بی شهربانو (سلام الله علیها) روستای دوریزگان تا حدودی پیشرفت دارد، خاطرنشان کرد: امامزاده امیر صفدر (علیه السلام) ضریح آن از ابتدای سال 97 نصب و دوربین های آن نیز نصب شده اند.

قبادپور از اتمام کاشی کاری، آیینه کاری و گچ بری امامزاده نورالدین (علیه السلام) خبر داد و یادآور شد: با توجه به سیاحتی و زیارتی بودن منطقه و اینکه جاده دیشموک به قلعه رئیسی از کنار این بقعه که توسط بنیاد برکت درحال ساخت است می گذرد، مسافت مسیر دسترسی به امامزاده را کوتاه می کند.

این مسئول فرهنگی شهرستان کهگیلویه از ساخت و اتمام زائرسرای امامزاده میرسالار (علیه السلام) سخن به میان آورد و ادامه داد: هدف ما در اوقاف و امور خیریه رضایت زائرین و کمک به بخش فرهنگی و گردشگری مذهبی منطقه است.

وی با اشاره به اینکه تکمیل کاشی کاری، سرامیک و همچنین سرویس بهداشتی امامزاده سلطان مهدی (علیه السلام) شهر دهدشت صورت گرفته، گفت: در امامزاده عبدالله (علیه السلام) روستای چهارمه نیز سقف تیرچه بلوک انجام گرفته است.

قبادپور عنوان کرد: خاکبرداری اطراف امامزاده عماد الدین (علیه السلام) مونه شهرستان لنده جهت ساخت مسجد، حسینیه، پارک و زائرسرا توسط خیرین شهرستان انجام شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه ساخت مسجد و سرویس بهداشتی امامزاده عبدالله (علیه السلام) روستای بی منجگان کهگیلویه با پیشرفت 50 درصدی توسط خیرین را از دیگر فعالیت ها دانست و گفت: ساخت زائرسرای امامزاده محمد (علیه السلام) کوهبرد با پیشرفت فیزیکی 70 درصد از دیگر فعالیت هاست.

وی در توضیح این امامزاده، اضافه کرد: این امامزاده بر فراز کوه معروف به کوهبرد واقع شده و با توجه به وجود چشمه هایی در فصل زمستان و بهار و همچنین منظره گردشگری زیبای منطقه، زائرین بسیاری به این منطقه سفر می کنند.

قبادپور امامزادگان امیر حمزه، امیر حاضر و حضیر (علیهما السلام) در کوه خائیز را یادآور شد و اضافه کرد: با توجه به اینکه جاده دسترسی با ماشین به این منطقه وجود ندارد، کلیه مصالح اعم از سیمان، گچ، آهن و مخزن آب همه توسط احشام محلی به این محل منتقل شدند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کهگیلویه ضمن تشکر از پوزش فرماندار سابق شهرستان، هیئت امنا و مردم منطقه به دلیل همکاری ها، یادآور شد: سال 95 نشست شورای اداری به مناسبت ولادت امام علی (علیه السلام)علیرغم عدم جاده دسترسی با حضور امام جمعه و بیش از سه هزار نفر برگزار و کسانی که نام علی، حسن و حسین داشتند از آنها تجلیل شد.

شایان ذکر است، شهرستان کُهگیلویه از شهرستان های استان کهگیلویه و بویراحمد که با احتساب بقاع متبرکه شهرستان لنده، دارای 55 بقعه متبرکه ثبت شده در سامانه جامع بانک مدیریت اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه است.

پایان پیام/82

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قرآن و معارف

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سرنوشت تاسفبار بازیگر خردسال فیلم باشو غریبه کوچک بعد 40 سال+ بیوگرافی و عکس های باورنک...