سید رضا موسوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هزار هکتار از زمین های کشاورزی زابل از اسفند سال گذشته همزمان با ورود سیلاب به سیستان به کشت محصول علوفه ای سورگوم اختصاص یافت.
وی افزود: برداشت سورگوم در زابل از اواخر اردیبهشت آغاز و تا مرداد ادامه داشت.
مدیر جهاد کشاورزی زابل با اشاره به مزایای کشت سورگوم بیان کرد: سورگوم گیاهی است علوفه ای که با توجه به شرایط اقلیمی سخت و شکننده این منطقه و محدودیت های کمی و کیفی منابع آبی و خاکی سازگاری قابل توجهی دارد.
موسوی گفت: سورگوم تولیدی زابل به مصرف خوراک دام شهرستان می رسد.
وی از برداشت ۱۴ هزار تن هندوانه و خربزه در زابل خبر داد و افزود: امسال ۷۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان به کشت محصولات جالیزی اختصاص داشت.
به گزارش ایرنا سورگوم زراعی گیاهی از خانواده غلات است که در ایران ذرت خوشهای نامیده میشود.
با توجه به شباهت ظاهری این گیاه با ذرت و ارزن که سبب شده آمار سطح کشت این ۲ گیاه با هم مخلوط شود، برای ایجاد تمایز میان آنها سورگوم که یک اسم جهانی برای این گیاه است استفاده میشود.
سورگوم از نظر اهمیت در بین غلات در دنیا بعد از گندم، برنج، ذرت و جو در مقام پنجم قرار دارد.
زابل از توابع استان سیستان و بلوچستان واقع در ۲۰۵ کیلومتری شمال زاهدان مرکز این استان از مناطق مستعد کشاورزی محسوب می شود.
۷۳۱۶**۳۲۱۳