کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟


فمی لاکت به عنوان مکمی برای تمام سنین ده تا پنجاه سال می باشد و دارای باکترهای سودمندی مانند لاکتوباسیل ها، بیفیدوباکترها و استرپتوکوکوس به همراه پری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید است، در ادامه مطلب شما عزیزان را با فواید و مضرات کپسول فمی لاکت آشنا خواهیم کرد. موارد مصرف کپسول فمی لاکت 1.رفع نشانه های سندروم روده تحریک پذیر مانند: یبوست، نفخ، درد...

فمی لاکت به عنوان مکمی برای تمام سنین ده تا پنجاه سال می باشد و دارای باکترهای سودمندی مانند لاکتوباسیل ها، بیفیدوباکترها و استرپتوکوکوس به همراه پری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید است، در ادامه مطلب شما عزیزان را با فواید و مضرات کپسول فمی لاکت آشنا خواهیم کرد.

کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟

موارد مصرف کپسول فمی لاکت

۱.رفع نشانه های سندروم روده تحریک پذیر مانند: یبوست، نفخ، درد های شکمی و بهبود قوام مدفوع

کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟
کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟

۲. جلوگیری یا کاهش طول دوره و شدت انواع اسهال ها از جمله اسهال های ناشی از:کلستریدیوم دیفیسل، مصرف آنتی بیوتیک، روتاویروس و اسهال مسافرتی

۳. کاهش نشانه های بیماری کولیت اولسراتیو، پیشگیری از شدت بیماری و همچنین کمک به درمان التهاب مزمن رکتوم مصنوعی

۴. جذب بیشتر مواد مغذی مانند چربی ها و پروتئین و بهبود هضم

۵. افزایش ویتامین های B2، B3، B6 ، B12 و سنتز اسید فولیک

۶. بهبود افزایش چربی خون و پرفشاری خون، پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها قادر به پایین آوردن فشار خون، کلسترول تام، LDL و تری گلیسیرید می شود و باعث افزایش HDL می شوند.

۷. کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت

۸. تامین کلسیم مورد نیاز در افراد مبتلا به عارضه عدم تحمل لاکتوز و کمک به هضم لاکتوز

۹. کمک به کم کردن آنزیم ها کلسترول تام، آمینوترانسفراز کبدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی

۱۰. هضم گلوتن و اعمال اثر محافظتی بر روی سلول های اپیتلیال و در نتیجه کمک به کنترل سلیاک

عوارض جانبی فمی لاکت

تا کنون برای پروبیوتیک ها عوارض جانبی خاص و مورد سمیت گزارش نشده است اما در برخی موارد مصرف پروبیوتیک ها سبب ایجاد نفخ می شود که با ادامه مصرف بهبود می یابد اما در صورتی که نفخ برطرف نشد و یا عوارضی مانند خارش، سرفه و راش پوستی مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه گنید.

کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟

در چه مواردی قبل از مصرف محصول باید به پزشک اطلاع دهید

استفاده از داروهای سرکوب کننده ایمنی یا داروهای شیمی درمانی داشتن شرایط خاص مانند نقص سیستم ایمنی و ایدز سندروم روده کوتاه ابتلا به بیماری دریچه قلب استفاده از کاتتر وریدی کولیت اولسراتیو فعال سابقه حساسیت دارویی یا غذایی وجود نشانه های عفونت مانند: استفراغ، درد شکمی شدید، تب، اسهال خونی

در صورت بروز نشانه های عفونت مانند : تب و لرز و سرفه های مدام و یا واکنش های آلرژیک مانند : کهیر، خارش، راش پوستی، تورم صورت، سرفه، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی و تنگی قفسه سینه بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

روش مصرف فمی لاکت

بهترین زمان مصرف این محصول پس از غذا می باشد و روزانه یک تا دو کپسول فمی لاکت و یا طبق تجویز پزشک توصیه می شود.

سویه ها و پری بیوتیک بکار رفته در فمی لاکت

بیفیدوباکتریوم بروه لاکتوباسیلوس کازئی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس لاکتوباسیلوس رامنوسوس بیفیدوباکتریوم لانگوم استرپتوکوکوس ترموفیلوس لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

مصرف کپسول فمی لاکت در دوران بارداری و شیر دهی

طبق مطالعات علمی متعدد استفاده از پروبیوتیک ها در دوران شیردهی و بارداری ایمن می باشد ولی بهتر است در مورد مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

موارد منع مصرف

افرادی که مبتلا به پانکراتیت حاد می باشند و یا سابقه حساسیت به هریک اجزای فرآورده را دارند باید از مصرف کپسول فمی لاکت خودداری نمایند.

تداخل دارویی

استفاده همزمان از پروبیوتیک و آنتی بیوتیک سبب کاهش اثربخشی پروبیوتیک ها می شود بنابراین توصیه می شود این دو محصول را حداقل با فاصله زمانی دو ساعت از یکدیگر مصرف کنید.

شرایط نگهداری

بهترین شرایط جهت نگهداری این محصول دمای ۸-۲ درجه سانتی گراد( داخل یخچال) است که باعث افزایش مدت طول عمر باکتری های پروبیوتیک می شود، این محصول را دور از دسترس کودکان، نورخورشید و رطوبت نگهداری نمایید.

کپسول فمی لاکت چه فواید و چه مضراتی دارد؟

ضمن سپاس از همراهی تان در این نوشتار، امیدواریم مطالعه مطلب فوق برای شما دوستان مفید واقع شده باشد و توانسته باشیم شما را با کپسول فمی لاکت آشنا کنیم، جهت کسب اطلاعات در زمینه اطلاعات دارویی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند