مرحله دوم مبارزه با ملخ های صحرایی در هرمزگان به پایان رسید


مرحله دوم مبارزه با ملخ های صحرایی در هرمزگان به پایان رسید

بندرعباس-ایرنا-رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: مرحله دوم عملیات مبارزه با ملخ های صحرایی در 69هزار و 450هکتار از زمین های کشاورزی استان که از آبان ماه سال 98 آغاز شده بود، به پایان رسید.

علی باقرزاده همایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عملیات کنترل ملخ های صحرایی با استفاده از ۱۸دستگاه سمپاش شامل، یو ال وی پاش، ۱۴دستگاه توبولاینرو صورت گرفته است.
وی بیان داشت: در یک سال گذشته با استفاده از ظرفیت ها، همکاری ادارات و مردم محلی ردیابی این آفت انجام شده استو در حال حاضر ادامه دارد.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: اجرای مناسب مبارزه با این آفت های صحرایی به صورت شبانه روزی در قالب تیم های عملیاتی و ردیابی، آشنایی با مسیرهای انتقالی آفت و تامین به موقع سم مورد نیاز موجب شد تا سطح عملیات سمپاشی نسبت به مرحله قبل از آن ۵۰درصد کاهش داشته باشد.

باقرزاده اظهار داشت: در حال حاضر اقدام های لازم برای تعمیر و سرویس سیستم های سمپاش به منظور آغاز مرحله سوم مبارزه با ورود ملخ های صحرایی به کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: با وجود شیوع بیماری کرونا و بارندگی های سیل آسا در هرمزگان، فعالان بخش کشاورزی به عنوان مدافعان امنیت غذایی، ردیابی و مبارزه شبانه روزی با ملخ صحرایی را انجام داده اند.

به گزارش های منتشره از سوی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، تاکنون مبارزه با ملخ های صحرایی در شهرستان های بشاگرد، جاسک، میناب، سیریک، بندرعباس، حاجی آباد، بندرلنگه، پارسیان، بستک و جزیره های قشم و کیش انجام شده است.

نخستین دسته ملخ‌های صحرایی در هرمزگان چهارم بهمن ماه پارسال در بندرنخیلو از توابع بندرلنگه درغرب هرمزگان گزارش و علت مهاجرت آنها نیز نبود بارش و غذای کافی در سواحل دریای سرخ و عربستان اعلام شد که از طریق خلیج فارس و دریای عمان وارد خاک ایران شده بودند.

اسفند ماه سال ۹۷، نیز شاهد هجوم دومین دسته از این ملخ ها در شرق هرمزگان (بخش سندرک از توابع میناب) بودیم که با عبور از کشورعمان و همچنین آبهای دریای عمان به جنگل ها و مراتع سواحل مکران حمله کردند.

در اطلاعات منتشره سازمان حفظ نباتات ایران با اشاره به حمله ملخ ها به ۱۰ استان کشور درسال کشاورزی گذشته(مهر۹۷تا شهریور۹۸) از هرمزگان به عنوان موفق ترین استان در زمینه مبارزه با این آفت خطرناک نام برده شده است.

وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان ۱۶۲هزار هکتار با تولید سالانه دو میلیون و ۴۰۰هزارتن محصول (با محوریت محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل) اعلام شده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هرمزگان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جملات و متن تبریک روز جهانی خلبان به همسرم و عشقم + عکس نوشته و استوری