طرز تهیه پیتزا با اسفناج، متفاوت و خوشمزه
پارسینه: در ادامه با طرز تهیه پیتزا با اسفناج همراه ما باشید.
در مطلب زیر طرز تهیه پیتزا با اسفناج، متفاوت و خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
روغن زیتون دو تا چهار قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی پخته شده یکچهارم فنجان
سیر (خرد شده) دو حبه
پنیر موزارلا (رنده شده) ۱۴۰ گرم
پنیر پارمسان (رنده شده) ۵۰ گرم
اسفناج تازه یا بیبی اسفناج ۱۲۰ گرم
طرز تهیه
اولین مرحله در تهیه پیتزا، گرم کردن فر است. فر را روشن و روی دمای 250 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. تا فر گرم میشود به سراغ مراحل دیگر بروید. قبل از پخت، فر باید حدود سی دقیقه گرم شود.
یک کاغذ نسوز روی سطح کارتان پهن کنید. خمیر پیتزا را که از قبل تهیه کردهاید، به کمک وردنه روی کاغذ پهن کنید. نیازی نیست که شکل و شمایل خمیر کاملا گرد باشد. بنابراین حساسیت به خرج ندهید.
دو قاشق چایخوری روغن زیتون را به کمک قلموی آشپزی روی سطح خمیر پخش کنید. حبههای سیر را به کمک چاقو ریز خرد کنید و همراه لوبیا سفید پخته شده روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را هم روی خمیر پخش کنید. سپس اگر از پنیر پارمسان پودری استفاده میکنید که چه بهتر، در غیر اینصورت پنیر پارمزان را هم روی مواد رنده کنید.
یک کاسه متوسط بردارید. اسفناج را همراه نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید.
سینی فر را بیرون بیاورید و با احتیاط پیتزا را روی سینی فر قرار دهید. برگهای اسفناج را روی پیتزا پخش کنید و در فر را ببندید. صبر کنید تا حدود هفت تا هشت دقیقه پیتزا با همان حرارت بپزد. وقتی نان پیتزا قهوهای رنگ شد، پیتزا اسفناج خوشمزه آماده است.
نکات طرز تهیه پیتزا با اسفناج
برای آمادهسازی پیتزا میتوانید خودتان خمیر خانگی تهیه کنید که کار سختی نیست. درست کردن خمیر پیتزا خانگی فقط چند قلق کوچک دارد که با یک بار تمرین دستتان میآید.
بسته به سلیقهتان میتوانید برای تزیین پیتزای اسفناج از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید.
لوبیا چشم بلبلی را هم میتوانید از قبل بپزید یا از کنسرو آماده استفاده کنید.