مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا


مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.

مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا
در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.
مواد لازم:

شیر 6 لیوان پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری شکر 1 لیوان وانیل 1/8 قاشق چای خوری
مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

طرز تهیه:

1- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

2-شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

3-وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.

4-مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.

5-ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.

6-وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.

7-ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.
منبع:وب سایت سر آشپز

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی