سوپ دال عدس
سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که خواص زیادی برای بدن دارد
قابلمه مناسبی آماده کنید، کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس به نوبت ۱ عددپیازخرد شده، ۳ ساقه کرفس خرد شده، ۲ عدد هویج خرد شده و ۴ حبه سیرخرد شده را به ۲ قاشق سوپ خوری کره اضافه کنید و تفت دهید. تفت دادن سبزیجات را تا زمانی ادامه دهید که نرم شوند.۲ عدد قرص عصاره را هم در آبجوش حل کنید و کناری بگذارید. ادویهها شامل ۱ قاشق چایخوری زیره، نوک قاشق چای خوری فلفل، کمی پودر گشنیز و کاری را به سبزیجات تفت دادهشده اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه هم حرارت دهید تا سبزیجات طعمدار شود.۵۰۰ گرم گوجه فرنگی خردشده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه کنید.
حالا فقط نوبت به پختن دال عدس میرسد.۲ پیمانه دال عدس را به بقیه مواد بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا عدس پخته و جا بیفتد. اگر بافت سوپ را به صورت یکنواخت دوست دارید، بعد از اینکه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس در دستگاه غذاساز یا مخلوطکن بریزید تا سوپ بافتی صاف و یکنواخت پیدا کند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانید و حرارت دهید. در پایان سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با مقداری گندمبوداده، خامه و پیازچه تزئین کنید.
منبع: چی شی