دستور پخت زیتون پرورده


دستور پخت زیتون پرورده

طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی خوشمزه و بی نظیر

دستور پخت زیتون پرورده

مواد لازم برای زیتون پرورده

زیتون بی هسته 500 گرم مغز گردو آسیاب شده 200 گرم چوچاق چرخ کرده 150 گرم دانه انار ترش 2 قاشق غذا خوری آب انار ترش 2 قاشق غذا خوری رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری سیر رنده شده 5 حبه گلپر به میزان لازم

1. طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی

بهتر است از زیتون بی هسته استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید زیتون را هسته کرده و آماده بگذارید.

2. مرحله دوم

حالا گردو، رب انار، آب انار، چوچاق، سیر، گلپر را با هم مخلوط کرده تا خمیری بدست آید.

3. مرحله سوم

حالا زیتون را به مواد آماده شده افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد به خورد زیتون ها برود و برای طعمی بهتر چند ساعت در یخچال استراحت دهید.

4. مرحله آخر تهیه زیتون پرورده

حالا زیتون پرورده آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و با دانه انار و یک پر نعنا تزیین و نوش جان کنید.

منبع: غذاهای خوشمزه

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چراغ سبز قایدی برای بازگشت به استقلال