کارگران آستارا تحت پوشش بیمه اجباری هستند


رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آستارا، گفت: ۷۰۵۲ نفر از کارگران فعال در آستارا تحت پوشش بیمه کارفرمایی اجباری تمام وقت و پاره‌وقت بوده و در کارگاه‌های مختلف این شهرستان مشغول به فعالیت هستند. شهلا قاضی‌پور امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در...

کارگران آستارا تحت پوشش بیمه اجباری هستند

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آستارا، گفت: ۷۰۵۲ نفر از کارگران فعال در آستارا تحت پوشش بیمه کارفرمایی اجباری تمام وقت و پاره‌وقت بوده و در کارگاه‌های مختلف این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

شهلا قاضی‌پور امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در اجرای اصل ۲۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور حفظ حقوق، منافع مشروع و قانونی و بهبود وضع اقتصادی کارگران سه شورای اسلامی کار، چهار تشکل کارگری، چهار تشکل کارفرمایی و همچنین ۱۲ نماینده کارگر در سطح کارگاه های شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان دارای فعالیت میباشند، اظهار کرد: ۱۶۳۱ کارگاه در شهر آستارا و حومه مستقر هستند که ۱۱۶۷ کارگاه از آن نیز فعال و تعداد ۷۰۵۲ کارگر بیمه شده اجباری به صورت تمام وقت یا پاره وقت در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند.

وی، افزود: تعداد ۱۰۵ نفر از کارگرانی که به طور ناخواسته و غیر ارادی بیکار شده‌اند، تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گرفته‌اند.

قاضی پور، ادامه داد: در سال گذشته به منظور رسیدگی به اختلافات کارگری و کارفرمایی تعداد ۲۸۰ دادخواست از طریق سامانه روابط کار به اداره تعاون، کا و رفاه اجتماعی شهرستان آستارا واصل و در جریان رسیدگی قرارگرفته و منجر به صدور ۲۶۰ رای شد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آستارا با اشاره به برگزاری میز خدمت تخصصی در مصلی نماز جمعه آستارا جهت پاسخگویی به سوالات و مشکلات مردم در حوزه کار، بازدید از بازارچه بانوان کارآفرین به همراه تشکیل ستاد بررسی تنگناها و مشکلات، برگزاری کاروان راهیان پیشرفت با همکاری اداره آموزش و پرورش جهت آشنایی دانش آموزان با محیط و فرهنگ کار و کالای ایرانی و همچنین تجلیل از کارگر نمونه شهرستان آستارا در سطح استان گیلان به عنوان کارگر نمونه استانی در رشته زنبور داری، اظهار کرد: صیانت از نیروی کار هم در بخش حق و حقوق و هم ایمنی و سلامت در اولویت ماموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و در این راستا در سال گذشته ۱۵۳۸ مورد بازرسی از سطح کارگاه‌های شهرستان آستارا انجام و ۱۷ کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار تشکیل شده است.

قاضی پور، افزود: نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری نشان دهنده نقش مهم جامعه کارگری است و این امر محقق نخواهد شد مگر در سایه تلاش و همت کارگران کشور عزیزمان ایران که همواره در تلاش برای آبادانی هستند.

وی، خاطرنشان کرد: در شهرک صنعتی شهرستان مرزی بندر آستارا ۴۰ واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد ۱۰ واحد آن غیر فعال شده بودند که هشت واحد از آنها فعال شده و توانسته اند با ایجاد اشتغال برای ۳۰ نفر به چرخه تولید برگردند و دو واحد باقی مانده نیز به‌زودی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

انتهای پیام

لیلا فریادرس


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قیمت نقره امروز 29 اردیبهشت 1403