ته بریان | آموزش پخت و طرز تهیه ته بریان با مرغ و بادمجان


ته بریان | آموزش پخت و طرز تهیه ته بریان با مرغ و بادمجان ته بریان ،نحوه پخت ته بریان با مرغ و بادمجان مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:  پیاز 1 عدد  روغن  یک تا 2 قاشق سوپخوری  مرغ   4 تکه   نمک و فلفل  به میزان لازم  آب دو...

ته بریان | آموزش پخت و طرز تهیه ته بریان با مرغ و بادمجان

ته بریان | آموزش پخت و طرز تهیه ته بریان با مرغ و بادمجانته بریان ،نحوه پخت ته بریان با مرغ و بادمجان

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

پیاز ۱ عدد
روغن یک تا ۲ قاشق سوپخوری
مرغ ۴ تکه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب دو لیوان
بادمجان ۳ تا ۴ عدد
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آب نارنج یا لیمو به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه ته بریان :

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.

مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید.

مقداری نمک و فلفل را با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد.

بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید.

روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید.

رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید.

بعد از ۵ دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.

نکته:

* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع:بیتوته

loading...
***

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چرا آدم‌های حسابگر خطرناکند: 10نشانه آدم‌های حسابگر