مواد لازم:
شکر ۱ لیوانآرد سفید ۱/۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم شده ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۷ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم میانی
گیلاس تازه ۵۰۰ گرمشکر ۱/۲ لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکلات تخته ای به مقدار لازم
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده با نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید ویک ساعت استراحت دهید .سپس یک ربع روی حرارت بچوشد و وقتی نرم شدند کنار بگذارید تا خنک شود .۲ برای تهیه ی کیک ،ابتدا کره نرم شده،تخم مرغ ها ،شکر ووانیل را هفت دقیقه با همزن زده تا بافتی نرم پیدا کند،سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده .
۳ بعد آرد بکینگپودر،نمک،پودر کاکائو را مخلوط کرده ،یک دور الک میکنیم و به مواد آرام آرام اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ،دو قالب راچرب کرده ،مواد را ریخته و داخل فر میگذاریم ،
۴ فر از قبل گرم شده ،دمای ۱۸۰درجهسانتیگراد ،به مدت ۴۰دقیقه ..پس از آماده شدن وخنک شدن هردو کیک را به دوقسمت میکنیم ،حالا ۴قسمت داریم .
۵ برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با همزن زده تا کرمی شود ،سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده،و ۱دقیقه با همزن زده ،ودر آخر سه ق غذا خوری از شیره گیلاسمون اضافه کرده ،کرم را یک ساعت داخل یخچال میگذاریم
۶ بعد از خنک شدن کیک و کرم تزیین راشروع میکنیم ،روی یک لایه کیک مقداری از شیره گیلاس ریخته ،سپس کرم خامه ای و بعد مقداری از گیلاس پخته شدمون میریزیم و لایه بعد را میگذاریم ،به همین صورت تا آخر ادامه میدهیم .
۷ در آخر تمام کیک را با کرم میپوشانیم و شکلات تخته ای رنده شده میپاشیم ،کیک را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود و بعد سرو میکنیم.
منبع: پاپیون