طرز تهیه شاتوبریان
شاتوبریان یه خوراک فرانسویه که طرفدارای زیادی پیدا کرده. البته تو رستوران جزو منوی با قیمت بالا محسوب میشه. ما براتون طرز تهیه شاتوبریان رو میذاریم تا شما بتونین توی خونه با استفاده از دستور پخت شاتوبریان، این خوراک فرانسویه خوشمزه رو درست کنین. این دستور شاتو بریان برای ۶ نفر دیده شده تا شما بتونین برای پذیرایی از مهموناتون این خوراک رو به سفرهتون اضافه کنین.
مواد لازم جهت شاتو بریان:
گوشت راسته پاک کرده گوساله یا گوسفند یک کیلو آرد(نون خشک کوبیده شده) یک پیمانه تخممرغ ۴ تا ۵ عدد روغن ۱۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار کمطرز تهیه شاتو بریان:
گوشت رو به شش تیکه که هر تیکه حدودا ۱۷۰ گرم وزن داشته باشه تقسیم میکنیم.
گوشتمون رو روی تخته میذاریم و میکوبیم. حواسمون باشه که تیکههای گوشت نازک بشن، اما پاره نشن.
دو تا از تخم مرغها رو تو ظرف میشکنیم. یه کم نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
تابه مونو روی اجاق میذاریم و روغن رو داخلش میریزیم و اجازه میدیم روغن داغ بشه.
دو طرف تیکههای گوشت رو توی آرد(نان خشک) میزنیم. بعد توی تخممرغا میزنیم و دوباره تو آرد(نان خشک) میزنیم.
تیکه های گووشتمون رو داخل تابه میذاریم.
دقت کنین توی لحظات اول بهیچوجه گوشت رو حرکت نمیدیم تا یه طرفش برشته و طلایی رنگ بشه.
گوشت رو برمیگردونیم تا طرف دیگهشم طلایی بشه. حواسمون باشه که گوشت زیاد سرخ و خشک نشه.
خب همهی تیکه های گوشتمون رو با این طرز تهیه شاتو بریان سرخ میکنیم.
شاتو بریان رو توی دیس میچینیم و اطرافش رو با جعفری و سیب زمینی سرخ شده و حلقههای کوچیک گوجه تزیین میکنیم.
اگه دوست داشتید میتونید روی هرکدوم از تیکههای گوشت یه تخممرغ نیمرو شده هم بذارید.
اینم از طرز تهبه شاتو بریان که مرحله به مرحله شما رو برای یه خوراک فرانسویه خوشمزه همراهی میکنه. نوش جان !