کمبود روی فشار خون را بالا می zwnj;برد


کمبود  روی  فشار خون را بالا می zwnj;برد

سلامت نیوز:کمبود عنصر روی در بدن که برخی آن را با عنوان زینک می شناسند، مشکلی شایع در مبتلایان به بیماری های مزمن است که می تواند به بالا رفتن فشار خون منجر شود. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، در افراد مبتلا به بیماری های مزمن از قبیل دیابت نوع 2 و بیماری مزمن کلیوی، کمبود روی مشکلی شایع است. در افرادی که از مشکل...

سلامت نیوز:کمبود عنصر "روی" در بدن که برخی آن را با عنوان "زینک" می‌شناسند، مشکلی شایع در مبتلایان به بیماری‌های مزمن است که می‌تواند به بالا رفتن فشار خون منجر شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن از قبیل دیابت نوع ۲ و بیماری مزمن کلیوی، کمبود روی مشکلی شایع است. در افرادی که از مشکل کمبود روی رنج می‌برند احتمال ابتلاء به فشار خون بالا نیز بیشتر است.

بالا رفتن فشار خون که می‌تواند از پایین بودن سطح طبیعی روی در بدن ناشی شود، فرایندی را تغییر می‌دهد که کلیه‌ها طی آن سدیم را کنترل می‌کند. همچنین فرایندی که بر اثر آن کلیه‌ها از طریق ادرار سدیم را دفع می‌کنند یا مجدد آن را در بدن جذب می‌کنند نقش مهمی در کنترل فشار خون دارد.

متخصصان سلامت در مطالعه جدیدی که نتایج آن در نسخه آنلاین مجله فیزیولوژی آمریکا - فیزیولوژی کلیه منتشر شد به مقایسه موش‌های نر مبتلا به کمبود روی با موش‌هایی که دچار این مشکل نبودند، پرداختند. آنها مشاهده کردند که موش‌های مبتلا به کمبود روی دچار عارضه فشار خون بالا شده و دفع سدیم از طریق ادرار در آن‌ها کمتر بوده است.

به گفته متخصصان درک مکانیزمی که بر اثر آن کمبود روی به بالا رفتن فشار خون منجر می‌شود تأثیر حائز اهمیتی بر درمان این عارضه دارد.

به گزارش ان‌دی تی‌وی، از جمله مواد غذایی سرشار از روی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- سبزیجات و گیاهانی همچون جعفری، مریم‌گلی

- پروتئین‌های حیوانی و غذاهای دریایی

- تخم‌مرغ

- خشکبار، غلات و حبوبات





روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سکته مغزی و فلج شدن سمت چپ بدن، علل و راه های درمان