لیست انواع غذای مشهور و خوشمزه ایتالیایی با طعم های مختلف و جدید برای ناهار و شام
آموزش درست کردن انواع غذای مخصوص و معروف ایتالیایی با عطر و بوی متفاوتلیست انواع غذای لذیذ و مشهور ایتالیایی با تنوع بی نظیرلیست انواع غذای ایتالیایی قراره شما رو به دنیای طعمهای خارقالعاده ببره که به خاطر محدود بودن عمر و محدود بودن فضای معده و...
لیست انواع غذای ایتالیایی قراره شما رو به دنیای طعمهای خارقالعاده ببره که به خاطر محدود بودن عمر و محدود بودن فضای معده و همینطور تعداد مشخص وعدههای غذایی در طول روز، ممکنه از از چشیدن مزه اکثر این غذاها محروم بمونیم.
غذاهای ایتالیایی به خاطر داشتن اصالت و حفظ سنت آشپزی، معمولا به عنوان بهترین و خوشمزهترین دستورهای غذایی اروپایی شناخته میشن که بر روی ذائقه غذایی در کل دنیا تاثیرات زیادی داشته. مثل غذاهای: ایتالیایی – آمریکایی.
بهتره بدونید که برای تجربه همه غذاهای ایتالیایی که قلب و روح سنتهای مختلف آشپزی رو تو خودشون دارن، یک زندگی کافی نیست و باید چندین عمر داشته باشید تا از خوردن غذاهای نامحدود با طعمهای مدرن و سنتی لذت ببرید.
بخش آشپزی مجله قرمز با ارائه فهرستی از انواع غذای ایتالیایی شما رو به دنیای طعمهای متفاوت و خوراکهای رنگارنگ دعوت میکنه تا بتونید در صورت سفر به ایتالیا یا برای طبخ غذاهای ایتالیایی مشهور ایده بگیرید و بدونید از کجا شروع کنید.
پاستا تورتلینی (Tortellini)
لیست انواع غذای ایتالیایی رو با یه پاستای شکم پر و مملو از طعمهای بی نظیر شروع میکنیم. این پاستا که شبیه به دلمه درست میشه، و برای مواد میانی اون از گوشت و پنیر استفاده میکنن و به همراه سس گوشت خورده میشه. توتیلینی یه پاستای معروفه که به شیوههای مختلف طبخ میشه که تنوع زیاد مزههای این پاستا باعث شده طرفداران زیادی داشته باشه.
پیتزا مارگاریتا (Margherita)
این پیتزای گیاهی و معروف ایتالیایی از شهر ناپل میاد که تو سال ۱۸۸۹ اولین بار طبخ شده. سالی که یه آشپز به اسم رافائل به خاطر ورود ملکه مارگاریتا به شهر ناپل، این پیتزای لذیذ رو طبخ کرد. این پیتزا به خاطر داشتن گوجه فرنگی و پنیر موتزارلا و ریحان یه طعم مخصوص و فراموش نشدنی داره که گیاه خواران به شدت ازش استقبال میکنن.
لازانیا (Lasagna)
لازانیا یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیاییه که تو سراسر دنیا توسط آشپزهای مختلف و با طعمها و مدلهای گوناگون طبخ میشه. این غذای سنگین با پاستای ورقهای به صورت لایه لایه با مایه گوشت و پنیر و سس بشامل پر میشه. البته بهتره بدونید که تو کشور آمریکا لازانیا رو با سس گوجه طبخ میکنن. لازانیا غذاییه که مخصوصا بچه علاه زیادی به خوردنش نشون میدن.
فوکاشیا (Focaccia)
فوکاشیه یه نوع نان تخت و مخصوص ایتالیاییه که به خاطر داشتن بافت ترد شباهت زیادی به بیسکوییت داره. یکی از خوشمزهترین نانهایی که تو لیست انواع غذای ایتالیایی قرار داره. این نان به شیوههای مختلفی طبخ میشه و روی اون رو با سبزیجات معطر و خوشمزه پر میکنن. بعضی از آشپزها این نان مقوی رو با عسل طبخ میکنن که به شدت خوشمزهاس.
آرانچینی (Aranchini)
آرانچینی یه کوفته برنجی سوخاری شدهاس که با استفاده از پنیر و راگو داخلش رو پر میکنن که طعم ویژهاش، این کوفته رو تبدیل کرده به غذایی که تو ایتالیا شهرت زیادی داره. آرانچینی جزو خوشمزهترین انواع غذای ایتالییه که با طعمهای گوناگون و حتی با سبزیجات هم پر میشه و همین باعث شده تا تمام ذائقههای غذایی رو در بر بگیره.
پیتزا پاریجینا (Parigina)
اگه دلتون یه نوع پیتزای جدید و متفاوت میخواد که با هر گاز از اون بتونید انواع طعمهای بی نظیر رو تجربه کنید، بهتون پیشنهاد میکنم که پاریجینا رو از دست ندید. این غذا از دو لایه خمیر که در پایین از خمیر پیتزا، و لایه بالایی اون رو خمیر هزارلایه تشکیل میده درست میشه. گوجه، موزارلا و ژامبون پخته شده از مواد میانی اصیل این غذا هستن که طعمش رو هیچوقت فراموش نمیکنید.
پاستا جامبو (jumbo)
کمتر کسی پیدا میشه که بتونه در برابر نخوردن این پاستای مدرن لذیذ و متفاوت مقاومت کنه. پاستا صدفی بزرگ که با سس گوشت و پستو ریحان شما رو به دنیای طعمهای خارقالعاده دعوت میکنه و در آخر باعث میشه به شدت خودتون رو در حال پر خوری ببینید. این پاستا یه غذای مجلسی و به شدت خوشمزهاس که واسه یه شام مهمونی حرف اول رو میزنه.
چیکن کاچیتور (Cacciatore)
چیکن کاچیتور برای علاقه مندان دوآتیشه مرغ برشته به شدت خوشحال کننده اس، چون این دستور غذایی ایتالیایی مرغ رو به بهترین نحوه برشته میکنه و با سس غلیظ گوجه فرنگی، رزماری وسیر طعم بی نظیر خودش رو به رخ میکشه. یکی از بهترین روشهای پخت مرغ برشته و ترد که به راحتی میتونه با ظاهر زیبای خودش سفره رو تزیین کنه.
کیک برنج تیمبالو (Timballo)
یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه که به راحتی میتونه یک تنه سفره مهمونی رو بترکونه. تیمبالو تو لیست انواع غذای ایتالیایی به عنوان یه ظرف غذای تشکیل شده از برنج، پاستا و سیب زمینیه که ماده میانی این غذا رو گوشت چرخ کرده، برنج ریزوتو به همراه پنیر تشکیل میدن. با خوردهن این غذا یه طعم جدید از برنج رو تجربه میکنید.
سوپ ریبولیتا (Ribollita)
سوپ ریبولیتا یکی از مشهورترین پیش غذاهای ایتالیایی که سالهای زیادی به عنوان غذای تهی دستان شناخته میشده و کم کم تبدیل شده به یکی از پر فروشترین غذاهای رستورانهای ایتالیا. این سوپ هم به صورت گیاهی و هم با گوشت طبخ میشه که با استفاده از مواد اولیه مختلف و نان توسکانی به شدت مقوی و سیر کنندهاس و طعم مخصوصی داره.
بوتارگا (Bottarga)
یه غذای لوکس که جزو گرانترین غذاهای لیست انواع غذای ایتالیایی محسوب میشه. این غذا از تخم ماهی نمک سود شده با طعم دودی ماهی گری مالتز درست میشه و مطمئن باشید که با خوردن این غذا طعمی رو تجربه مکنید که تو هیچ غذای دیگه ای پیدا نمیشه. این خوراک دودی به همراه پاستا یا لیمو ترش و روغن زیتون خورده میشه.
ریزوتو (Risotto)
این غذا که با برنج تهیه میشه با ذائقه ما ایرانیها همخونی داره. این غذای لذیذ طعم متفاوت خودش رو از پخت برنج به همراه گوشت یا ماهی و سبزیجات به دست میاره. ریزوتو غذای مخصوص شمال کشور ایتالیاست که تو تموم رستورانهای بین المللی فروش زیادی داره و افراد زیادی به خوردن این خوراک لذیذ علاقه دارن.
سوپ مینسترون
سوپ مینسترون Minestrone یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که در اصل با سبزیجات درست میشود، معمولا پاستا یا برنج یا گاهی هر دو به آن اضافه میشوند. مواد اصلی آن شامل لوبیا، پیاز، کرفس، هویج، استاک و گوجه است.
هیچ دستورالعمل خاص و منحصر بفردی که به عنوان رسپی اورجینال شناخته شود برای این سوپ وجود ندارد چون معمولا هر کس با توجه به منطقه و فصلی که در آن به سر میبرد، سبزیجاتی را که در دسترس دارد در سوپ استفاده میکند.
شیرینی کانولی
شیرینی کانولی یک نوع شیرینی ترد و صدفی به شکل میلهای است که در وسط آن ماده نرم و خامهای قرار گرفته است. این ماده میانی پنیر ریکوتای شیرین با شکلات چیپسی است. این یک دسر ایتالیایی اصیل است که با موادی کم و بدون فر درست میشود.
کانولی یکی از آن شیرینیهای اصیل ایتالیایی است که ترکیب کاملی از طعمها و مزههای مختلف است. لایه صدفی و بیرونی کانولی ترد و شکننده است که همانند کورن فلکس در دهان شما خرد میشود. ماده میانی کانولی غلیظ و با طعمی شیرین است و شکلاتهای چیپسی ریز داخل آن با رنگ تیره، طعمی فوق العاده به آن میدهند. اگر بخواهید قدری به طعم آن اضافه کنید میتوانید دارچین، رنده پوست پرتقال یا وانیل را به مواد میانی اضافه کنید. و در انتها داخل پسته خرد شده بزنید.
سخن آخر
غذاهای ایتالیایی به خاطر داشتن مواد اولیه مختلف و روشهای پخت متفاوت تو سراسر دنیا طرفدارهای زیادی دارن و اکثر غذاهایی که طبخ میکنن، جزو پر فروشترین وعدههای غذایی تو سراسر جهان هستن. انواع رستورانهای ایتالیایی توی کشورهای مختلف وجود داره که با آشپزی ماهر و درست کردن غذاهای کوناگون و وسوسه کننده، شبانه روز افرادی زیادی رو به خودشون جذب میکنن، که این به معنی اصیل بودن دستور پخت غذاهای ایتالیایی که از قدیم سینه به سینه به امروز منتقل شده.
ما با ارائه لیست کوچیکی از غذاهای متنوع ایتالیایی سعی کردیم که ذائقههای مختلف رو راضی نگه داریم. البته بهتره بدونید که این فهرست به مرور زمان با غذاهای بیشتری کامل میشه و میتونید بازم به ما سر بزنید. اگه ما غذای مورد علاقه شما رو معرفی نکردیم، سعی کنید در بخش کامنتها به ما اطلاع بدید. ممنون از همراهی شما.