“آش رشته” | طرز تهیه آش رشته “آش محلی و خوشمزه آذری”
مواد لازم برای آش رشته آذری :
سبزی آش پاک شده | یک کیلوگرم |
رشته آش | ۴۰۰ گرم |
نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته | روی هم یک و نیم پیمانه |
جو پخته شده | یک پیمانه |
هویج رنده شده | یک پیمانه |
کلم برگ خرد شده | دو پیمانه |
پیاز داغ | نصف پیمانه |
نعنا و سیر داغ | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | دو قاشق غذاخوری |
تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن “آش رشته” روی شعله گاز میگذاریم.
منبع : jahaniha.ir
loading...
***