“سوپ قارچ و خامه” | طرز تهیه سوپ قارچ و خامه با شیر | سوپ ساده و خوشمزه
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم سوپ قارچ و خامه برای 4 نفر:
خامه زده شده | یک لیوان |
قارچ خرد شده به شکل دلخواه | 1 لیوان |
پیاز تا حد ممکن ریز خرد شده | 1 عدد |
کره | 25 گرم (حدود یک چهارم کره های معمولی) |
فلفل | به میزان لازم |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ | یک بسته کوچک |
شیر | 4 لیوان |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید)
آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه)
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)
طرز تهیه “سوپ قارچ و خامه”:
1. پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.
2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید.(سعی کنید در ظرف جدا مقداری از مواد را با آرد مخلوط کنید تا آرد شما گلوله نشود)
3. شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت.
4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
5. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.
منبع : sooran.com