فهرست سرفصل ها
سوپ پیازچه خامه ای | آموزش و طرز تهیه “سوپ پیازچه” با خامه و شیر
مواد لازم برای تهیه سوپ پیازچه خامه ای
آب مرغ یک لیوان پیازچه 200 گرم قارچ 150 گرم هویج دو عدد جو پرک 1/5 پیمانه شیر یک لیوان (دلخواه) خامه سه قاشق سوپخوری (دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه سوپ پیازچه خامه ای
آب مرغ و 4 لیوان آب را همراه با جو در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد ، بعد هویج ها را که از قبل به شکل دلخواه خرد کرده اید را به قابلمه روی اجاق اضافه کنید. سپس پیازچه های خرد شده و قارچ ها را به همراه کمی کره تفت دهید بعد به سوپ اضافه کنید. وقتی همه مواد داخل قابلمه خوب پختند ، شیر را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید ، بعد از حدود 10 دقیقه خامه را به سوپ اضافه کنید در آخر نمک و فلفل را به اندازه دلخواه داخل سوپ بریزید . بعد از 5 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید ، سوپ شما آماده است. سوپ پیازچه خامه ای را در ظرف دلخواهتان بریزید و سرو کنید. اگر خواستید کمی هم آبلیمو میتوانید به سوپ بریزید ، البته اضافه کردن آبلیمو به ذایقه شما بستگی دارد.
چند نکته مهم درباره سوپ پیازچه خامه ایاگر شیر را به سوپ اضافه میکنیم ، برای مطلوب تر شدن طعم سوپ ، خامه را هم اضافه میکنیم ، اما اگر شیر را حذف کردید، اضافه کردن خامه هم نیاز نیست. این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم خوشمزه و بی نظیری دارد. اگر آب مرغ حاضر در یخچال نداشتید می توانید از دو عدد عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کنید. هرگز خامه را یکباره داخل سوپ گرم نریزید ، برای اینکار دو قاشق از سوپ کمی خنک شده را در یک ظرفی با خامه هم بزنید ، سپس به سوپ اضافه کنید. تهیه این سوپ در کشور آلمان بسیار مرسوم بوده و معمولا به عنوان پیش غذا یا غذای کودک استفاده می شود.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه با علم