طرز تهیه کباب ترش، غذای محلی گیلان


طرز تهیه کباب ترش، غذای محلی گیلان

کباب ترش، یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای استان گیلان است. این غذا طعمی خوشمزه و بی نظیر است و معمولا به همراه برنج زعفرانی و یا با نان سرو می شود.

طرز تهیه کباب ترش، غذای محلی گیلان

کباب ترش را می توان با کباب پز یا قابلمه هم تهیه کرد، بدین منظور باید شعله گاز را کم کنید و مخلوط ها را در روغن و آب بگذارید تا گوشت بپزد.

این غذا از آن رو که با برنج مصرف می شود، انرژی بالایی دارد و بخش زیادی از انرژی روزانه را تامین می کند.

مواد لازم

رب انار ترش: ۱-۲ قاشق غذاخوری
گوشت فیله گوسفندی: ۵۰۰ گرم
گردو ساییده شده: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا فیله را به قطعات مناسب کبابی برش می‌دهیم.

مرحله ۲
سپس گوشت و گردو ساییده شده و رب انار ترش، پیاز رنده شده و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله ۳
به مدت ۵-۶ ساعت با درب بسته در پخچال می‌گذاریم.

مرحله ۴
سپس از یخچال در آورده فیله‌ها را نمک زده و به سیخ می‌زنم و روی شعله ملایم می‌پزیم.

منبع: غذالند



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تصاویر | سریع‌ترین 0 تا 100 خودروهای زمین