طرز تهیه کیک مکزیکی
یکی دیگه از انواع کیکی که میخوام طرز تهیهشو بهتون بگم، طرز تهیه کیک مکزیکیه. تزیین کیک مکزیکی یکی از مهمترین قسمت های دستور کیک مکزیکیه. اینکه خامه روش رو با دقت تزیین کنین. مثل همیشه اول مواد لازم رو طبق دستور پخت کیک مکزیکی تهیه کنید و اندازه بزنید که سرعت کارتون زیاد بشه.
مواد لازم جهت کیک مکزیکی :
تخممرغ ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم کاکائو ۲ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو یک و نیم لیوان شکلات بدون مغز ۲۰۰ گرم کرم رویال نصف پیمانهطرز تهیه کیک مکزیکی :
زرده و سفیده تخممرغ هارو از هم جدا میکنیم، برای این کار میتونین از زرده گیر تخممرغ استفاده کنین.
زرده تخممرغ رو با بکینگ پودر و شکر مخلوط میکنیم. با همزن مایه رو انقدری هم میزنیم تا زرده سفید و سفت بشه.
کاکائو رو با زرده مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
سفیده تخممرغ رو هم انقدی هم میزنیم تا از همزن نریزه.
سفیده و زرده رو مخلوط میکنیم.
آرد رو تا جایی که میتونیم سریع باشیم، اضافه میکنیم.
مایه رو هم میزنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.
مایه رو داخل قالبمون میریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.
قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین میذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
یه ساعت میذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز میکنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.
خب حالا برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آمادهس.
اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.
وقتی کاملا پخت، قالب رو در میآریم.
بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا میکنیم.
کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمیگردونیم.
از ارتفاع به سه قسمت تقسیم میکنیم.
روی هر ورقه کرم پاتسیر یا مارمالاد زردآلو میریزیم و ورقههارو روی هم میذاریم.
شکلات رو تو یه ظرف کوچیک میریزیم.
ظرف رو داخل آب جوش میذاریم و حرارت زیر آبجوش رو کم میکنیم.
شکلات رو هم میزنیم تا آب بشه.
شکلات گرم گرم رو رو و اطراف کیک میمالیم و با لبه کارد اونو صاف میکنیم.
با کرم رویال خطوط منظم رسم میکنیم و خطای دیگه ای که اون خطوط رو قطع کنه و با کارد روشو میکشیم.