طرز تهیه کیک مکزیکی


طرز تهیه کیک مکزیکی یکی دیگه از انواع کیکی که می­خوام طرز تهیه­شو بهتون بگم، طرز تهیه کیک مکزیکی­ه. تزیین کیک مکزیکی یکی از مهمترین قسمت های دستور کیک مکزیکی­­ه. اینکه خامه روش رو با دقت تزیین کنین. مثل همیشه اول مواد لازم رو طبق دستور پخت کیک مکزیکی تهیه کنید و اندازه بزنید که سرعت کارتون زیاد بشه. مواد لازم جهت کیک مکزیکی...

طرز تهیه کیک مکزیکی

یکی دیگه از انواع کیکی که می­خوام طرز تهیه­شو بهتون بگم، طرز تهیه کیک مکزیکی­ه. تزیین کیک مکزیکی یکی از مهمترین قسمت های دستور کیک مکزیکی­­ه. اینکه خامه روش رو با دقت تزیین کنین. مثل همیشه اول مواد لازم رو طبق دستور پخت کیک مکزیکی تهیه کنید و اندازه بزنید که سرعت کارتون زیاد بشه.

مواد لازم جهت کیک مکزیکی :

تخم­مرغ ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم کاکائو ۲ قاشق سوپ­خوری بکینگ پودر ۲ قاشق سوپ­خوری کرم پاتیسیر یا مارمالاد زرد­آلو یک و نیم لیوان شکلات بدون مغز ۲۰۰ گرم کرم رویال نصف پیمانه

طرز تهیه کیک مکزیکی

طرز تهیه کیک مکزیکی :

زرده و سفیده تخم­مرغ هارو از هم جدا می­کنیم، برای این کار می­تونین از زرده گیر تخم­مرغ استفاده کنین.

زرده تخم­مرغ رو با بکینگ پودر و شکر مخلوط می­کنیم. با همزن مایه رو انقدری هم می­زنیم تا زرده سفید و سفت بشه.

کاکائو رو با زرده مخلوط می­کنیم و هم می­زنیم.

سفیده تخم­مرغ رو هم انقدی هم می­زنیم تا از همزن نریزه.

سفیده و زرده رو مخلوط می­کنیم.

آرد رو تا جایی که می­تونیم سریع باشیم، اضافه می­کنیم.

مایه رو هم می­زنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.

مایه رو داخل قالبمون می­ریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.

قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین می­ذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم می­کنیم.

یه ساعت می­ذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز می­کنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.

خب حالا برای این­که مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آماده­س.

اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یک­ربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.

وقتی کاملا پخت، قالب رو در می­آریم.

بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا می­کنیم.

کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمی­گردونیم.

از ارتفاع به سه قسمت تقسیم می­کنیم.

روی هر ورقه کرم پاتسیر یا مارمالاد زردآلو می­ریزیم و ورقه­هارو روی هم می­­ذاریم.

شکلات رو تو یه ظرف کوچیک می­ریزیم.

ظرف رو داخل آب جوش می­ذاریم و حرارت زیر آب­جوش رو کم می­کنیم.

شکلات رو هم می­زنیم تا آب بشه.

شکلات گرم گرم رو رو و اطراف کیک می­مالیم و با لبه کارد اونو صاف می­کنیم.

با کرم رویال خطوط منظم رسم می­کنیم و خطای دیگه ای که اون خطوط رو قطع کنه و با کارد روشو می­کشیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر