طرز تهیه کیک ردولوت
کیک ردولوت یا مخمل قرمز یه کیک خیلی خوشگل و بامزه اس که مزه ی فوق العادهای هم داره. اگه تو خونه کسی هست که رژیم غذایی داره توصیه میکنیم از این طرز تهیه کیک ردولوت استفاده نکنین، چون اصلا نمیشه که این کیک رو و دید و نچشید !میتونین از دستور کیک ردولوت استفاده کنین و یه کیک خوشرنگ برای تولد درست کنین.
مواد لازم جهت کیک ردولوت :
پیمانه آرد سفید دو و نیم پیمانه پیمانه شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد باتر میلک یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نمک نوک قاشق چیخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری وانیل یک سوم قاشق چایخوری سفید یک قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز دو قاشق غذاخوری کرم پنیری برای لایه های کیک دو پیمانه خامه برای تزیین به مقدار لازمطرز تهیه کیک ردولوت :
برای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم.
به یه پیمانه شیر پرچرب که هم دمای محیطه، یه قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم.
مخلوط رو یه کم هم میزنیم و میذاریم تا ۱۰ دقیقه بمونه.
بعد این مدت شیرمون میبنده و باتر میلکمون آماده میشه.
آرد، نمک، بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و شیر رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
روغن و باتر میلک آماده شده و رنگ خوارکی رو به مایه اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا مخلوطمون یهدست بشه.
مواد خشکمون رو به مایه که الان رنگش قرمزه اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا مخلوط یهدست بشه.
سرکه رو هم اضافه میکنیم و باز با قاشق مواد رو یهکم هم میزنیم.
رنگ رو چک میکنیم، اگه به اندازه کافی قرمز و پررنگ نبود میتونین یهکم دیگه رنگ خوراکی اضافه کنین.
قالب رو با روغن چرب میکنیم. بهتره کفش رو هم کاغذ روغنی بذاریم.
مایه کیکمون رو داخل قالب میریزیم.
فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
قالب رو نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم تا کیک بپزه و پف کنه.
وقتی کیک پف کرد و سطحش سفت شد از فر درش میاریم تا بیش از حد داخل فر نمونه و اطرافش نسوزه.
وقتی کیک سرد شد، به دو قسمت مساوی برش میدیم.
روی لایه اول کیک رو کاملا با کرم پنیری پوشش میدیم.
لایه دوم کیک رو هم با کرم پنیری میپوشونیم.
روی کیک تون رو میتونین با خامه و میوه تزیین کنین.
طبق دستور کیک ردولوت، بهتره کیک چند ساعتی تو یخچال بمونه تا پنیر بره تو خورد کیک.
اینم از کیک هیجان انگیز ما، نوش جان !