طرز تهیه کیک کره ای
کیک کره ای یکی دیگه از انواع کیکه که درست کردنش خیلی آسونه. موادی که تو طرز تهیه کیک کره ای به کار میرن، خیلی راحت میشه فراهمشون کرد.
مواد لازم جهت کیک کره ای :
تخم مرغ ۶ عدد آرد سفید ۲۵۰ گرم کره ۱۵۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری کشمش ۴ قاشق سوپخوری گردوی خرد شده ۴ قاشف سوپخوری وانیل به میزان کمطرز تهیه کیک کره ای :
فر رو با ۴۵۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
کره رو میزنیم تا نرم و لطیف بشه.
زرده و سفیده تخممرغ ها رو از هم جدا میکنیم، برای این کار میتونین از زرده گیر تخممرغ استفاده کنین.
زرده تخممرغ رو با بیکینگ پودر، وانیل و شکر و اسانسی که دوست داریم، مخلوط میکنیم. با همزن مایه رو انقدری هم میزنیم تا زرده سفید و سفت بشه.
کره رو به زرده اضافه میکنیم.
سفیده تخممرغ رو هم انقدی هم میزنیم تا از همزن نریزه.
سفیده و زرده رو مخلوط میکنیم.
آرد رو تا جایی که میتونیم سریع باشیم، اضافه میکنیم.
کشمش رو به مایه اضافه میکنیم.
مایه رو هم میزنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.
مایه رو داخل قالبمون میریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.
قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین میذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
یه ساعت میذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز میکنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.
خب حالا برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آمادهس.
اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.
وقتی کاملا پخت، قالب رو در میآریم.
بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا میکنیم.
کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمیگردونیم.
با این طرز تهیه کیک کره ای، شما میتونین یه کیک خوشمزه برا عصرنتون داشته باشین.
کیک تون رو میتونین با میوه یا مربا تزیین کنین و نوش جان کنین.