دستور پخت کیک پیتزا
کیک پیتزا با لایه های خمیر پیتزا، سس، پنیر و مواد دلخواه شما روی هم چیده و پخته میشه. اگه عاشق پیتزا هستین، این دستور پخت کیک پیتزا برای شماس. یک کیک تولد متفاوت و عالی رو با دستور کیک پیتزا میتونین داشته باشین. این طرز تهیه کیک پیتزا برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کیک پیتزا :
خمیر پیتزای ایتالیایی ۴ عدد سوسیس پپرونی حلقه شده ۱ پیمانه سس گوجه ۲ پیمانه پنیر موزورلای رنده شده ۳ پیمانه کره ۱ قاشق غذاخوریدستور پخت کیک پیتزا :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
کف سینی فر رو با کره چرب میکنیم.
خمیرییتزا رو باز میکنیم .
قالب کیک رو روی خمیر فشار بدهید تا اندازه کف قالب روی خمیر بمونه و بعد برش میدیم و جدا میکنیم.
قالب های خمیری رو روی سینی فر میندازیم و ۷ دقیقه تو فر میپزیم.
کف و دیواره های قالب کیک رو با کاغذ روغنی میپوشونیم.
از خمیر باقیمانده یه مستطیل برای دیواره قالب جدا میکنیم و دور تا دور قالب قرار میذاریم.
یکی از قالب های خمیری رو کف قالب میذاریم.
یک قاشق سس گوجه میریزیم و پخش میکنیم.
بعد یه لایه سوسیس پپرونی حلقه شده میچینیم و یه پیمانه از پنیر موزورلا رو میپاشیم.
لایه بعدی رو هم به همین ترتیب میچینیم.
برای لایه آخر اول پنیر رو روی نان میریزیم و بعد سوسیس پپرونی رو روش میذاریم.
لبه های خمیر رو تا میزنیم.
۲۵ دقیقه پیتزا رو تو فر میپزیم تا خمیر دورش کاملاً پخته شه.
بعد از فر در میآریم و میذاریم خنک شه و کره رو آب میکنیم و روش میریزیم.
به جای سوسیس پپرونی میتونین از چیزایی که دوست دارین مثل گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای یا مرغ استفاده کنین.
مثل یه کیک برش بزنین و سرو کنین. نوش جان!