طرز تهیه کیک باتنبرگ
کیک باتنبرگ یه کیک خوشمزه انگلیسیه که با مربا بهم وصل میشن. از طرز تهیه کیک باتنبرگ به عنوان صبحانه یا عصرانه میتونین استفاده کنین. این دستور کیک باتنبرگ برای ۱۲ نفره.
مواد لازم جهت کیک باتنبرگ :
آرد ۲ فنجان بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری کره آب شده ۱ فنجان شکر سفید ۱ فنجان مربای زردآلو ۱ فنجان آرد بادام ۲ فنجان تخم مرغ ۳ عدد اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز ۲ قطره پودر قند ۳ فنجان تخم مرغ ۱ عدد آب لیمو یک و نصف قاشق چایخوری اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه کیک باتنبرگ :
کره و ۱ فنجان شکر رو تو ظرف میریزیم و اونقدر هم میزنیم تا کرمی بشه.
۳ عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
اسانس وانیل، آرد، بکینگ پودر و نمک رو آروم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در صورت لزوم می تونیم یه کم شیر اضافه کنیم.
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
دو قطره رنگ قرمز خوراکی رو به یه بخش از خمیر اضافه میکنیم تا رنگ صورتی تیره بدست بیاد.
کف دو تا قالب رو چرب میکنیم.
هرکدام از خمیرها رو تو یه قالب میریزیم و پخش میکنیم.
قالب ها رو تو فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد میذاریم.
اجازه میدیم کیک ها حدود ۳۰ دقیقه تو فر بمونن.
قالب ها رو بیرون میاریم.
بعد از خنک شدن، کیک ها رو بیرون میاریم و روی توری فلزی میذاریم.
هر کیک رو به ۴ نوار طولی برش میزنیم.
با مربا برش های کیک رو کنار هم میچسبونیم.
به این صورت که کناره های نوارهای کیک مربا میمالیم و دو برش صورتی و دو برش سفید رو طوری بهم میچسبونیم که شکل شطرنجی پیدا کنن.
برای تهیه خمیر بادام ، پودر قند، آرد بادام، تخم مرغ، آب لیمو و اسانس بادام رو مخلوط میکنیم.
خمیر رو با دست ورز میدیم تا نرم و یه دست بشن.
خمیر بادامی روربه دو بخش مساوی تقسیم میکنیم.
روی سطح کار یه کم پودر قند میپاشیم.
خمیر رو روی سطح با وردنه پخش میکنیم تا به ضخامتی حدود ۳ سانتیمتر برسه.
به اندازه طول کیک ها خمیر رو برش میزنیم.
هر کیک رو روی لبه خمیر میذاریم و کیک رو توی خمیر میپیچونیم تا لبه ها بهم برسن و ۴ طرف کیک با خمیر پوشونده بشه. دو لبه خمیر رو با فشار دست بهم میچسبونیم.
کیک رو تو یه کم شکر میغلطونیم و تو ظرف سرو یا کیسه پلاستیکی میذاریم.
کیک ها رو تو یخچال میذاریم تا خنک و سفت بشن.
کیک رو بصورت لایه های نازک برش میزنیم و سرو میکنیم.