دستور چیز کیک ماربلد نوتلا
چیز کیک ماربلد نوتلا به صورت یخچالی و سرد تهیه میشه و راحت تر از انواع کیک هاییه که توی فر درست میشن. از دستور چیز کیک ماربلد نوتلا به عنوان دسر توی مهمونی ها میتونین استفاده کنین.
مواد لازم جهت چیز کیک ماربلد نوتلا :
پنیر لبنه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بیسکوئیت ساقه طلایی ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم شکر سه چهارم پیمانه نوتلا سه چهارم قاشق غذا خوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیر ولرم نصف پیمانهدستور چیز کیک ماربلد نوتلا :
بیسکوئیت ها رو به صورت کاملاً پودری در میاریم.
بیسکوییت رو توی یه کاسه میریزیم و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
مخلوط رو توی قالب میریزیم.
مخلوط رو کف قالب کاملاً پرس میکنیم.
قالب رو برای ۳۰-۲۰ دقیقه توی یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره.
پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم ولی به هم نمیزنیم.
وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد، یا به روش بن ماری و یا با کمک مایکروفر اونو حل میکنیم.
پنیر خامه ای رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و وانیل رو اضافه میکنیم، با همزن مخلوط میکنیم تا حالت یه دستی پیدا کنه.
خامه رو به پنیر خامه ای و وانیل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا با هم میکس بشن.
شکر رو با همزن با خامه و پنیر خامه ای مخلوط میکنیم.
مخلوط ژلاتین و شیر رو اضافه میکنیم و با بقیه مواد، مخلوط میکنیم.
از مخلوط آماده شده، دو قاشق غذا خوری بر میداریم و تو یه کاسه جداگانه می ریزیم.
مواد رو روی بیسکوئیت میریزیم.
نوتلا رو به اون دو قاشقی که کنار گذاشته بودیم اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
از مخلوط شکلانی به صورت نا منظم با قاشق روی موادمون میریزیم.
با کمک یک سیخ یا خلال چوبی یا حتی با نوک چاقو، مخلوط شکلاتی رو به صورت نا منظم با مواد وانیلی به شکل ابر و باد مخلوط میکنیم.
قالب رو برای یه شب تا صبح توی یخچال میذاریم.
برای تزئین هم میتونیم از خامه شکلاتی فرم گرفته استفاده کنیم و یا چیپس شکلاتی.
اینم از طرز تهیه چیز کیک ماربلد نوتلا، نوش جان !