دستور کیک گل کلم پنیری
کیک گل کلم پنیری خیلی راحت آماده میشه و به خاطر مواد مغذی داخلش، مقوی هم هست. کوچولو ها هم از این کیک استقبال میکنن. این طرز تهیه کیک گل کلم پنیری برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کیک گل کلم پنیری :
گل کلم ۱ دسته پیاز یک چهارم پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم پیمانهدستور کیک گل کلم پنیری :
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
کف قالب مافین رو با یه کم روغن چرب میکنیم.
دسته گل کلم رو تیکه تیکه میکنیم و توی قابلمه پر از آب میریزیم.
قابلمه رو روی حرارت متوسط میذاریم تا گل کلم بپزه.
گل کلم رو آبکش میکنیم و پورهش میکنیم.
پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر رو به پوره گل کلم اضافه و مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم و به پوره اضافه میکنیم.
پودر سوخاری و پنیرهای رنده شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر خیسی درست بشه.
توی هر کدوم از قالبهای مافین، یک چهارم پیمانه از مخلوط رو میریزیم.
روی کیک ها را با پشت قاشق صاف میکنیم.
قالب رو ۳۰ دقیقه تو فر میذاریم تا کیک گل کلم بپزه و پنیر طلایی رنگ بشه.
اونو با ماست و سبزی خوردن سرو میکنیم.