سخنان عجیب «سردارحسن عباشی »درباره بودجه سپاه ازجاسوسگیری ومقایسه درآمددولت وخدمات سپاه
مقایسه درآمددولت وبودجه سپاه
حسن عباسی : ببینید شیوه بودجه در آوردن سپاه چگونه است؟
یک جاسوس می گیرد (جیسون رضائیان) و در قبال آزادی اش، دولت ایران یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از آمریکا می گیرد
یا (دولت)در قبال خونبهای شهید قاسم سلیمانی، ۳ میلیارد دلار درآمد خالص از کشورقطر داشته است.
« سردار رمضان شریف» سخنگوی سپاه سخنان حسن عباسی درباره«شیوه تامین بودجه سپاه » را دیدگاه و برداشت های شخصی وی وفاقد وجاهت قانونی دانست.
سردار شریف با رد ادعای حسن عباسی درباره دریافت پول در مقابل شهادت سردار سلیمانی گفت: خون بهای فرمانده دلاور و سردار سرافراز سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که توسط اشغالگران آمریکایی به شهادت رسید، به فرموده مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا(مدظله العالی) خروج اشغالگران تروریست آمریکایی از منطقه است و به فضل الهی این مهم تحقق یافتنی است و هیچ معادل مادی نخواهد داشت و امریکایی ها طعم سیلی سپاه در هدف قرار گرفتن پایگاه راهبردی خود در منطقه و ویرانی بخشهای مهمی از آن را بعنوان شروع ماجرای انتقام سخت ، چشیده اند.
هرچند بیان برخی مطالب و تحلیل های غیر منطقی توسط کارشناس مذکور مسبوق به سابقه بوده و سپاه در مرداد ماه سال ۹۵ نیز بر اصلاح این رویه تاکید کرده است؛ اما اعلام می کنیم این فرد در برخی محافل دیدگاهها و برداشت های شخصی و بی پایه و اساس را مطرح کرده _که در مواردی از جمله آنچه اخیرا مطرح شده توسط بدخواهان دستاویز قرار گرفته و هجمه به سپاه را سبب شده است_ در حالیکه صحت و واقعیت نداشته است.
منبع: ۰۶ بهمن ۱۳۹۸عصرایران
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:سپاه باداشتن چنین هواداران احمقی، ازهزاران دشمن بی نیازاست درتخرب آن نهادعزیزومردمی.
***
حسن عباسی کیست؟
مشرق ازوی بعنوان یک تئورسین قوی یادمی کند وبا عنوان«رئیس اندیشکده یقین »سخنان اوراپوشش می دهد.
اعتراض سردارکوشکی به حکم زندان «حسن عباسی»
«محمدصادق کوشکی»کارشناس مسائل سیاسی و عضو هیأتعلمی دانشگاه تهران با اشاره به صدور حکم ۷ ماه حبس برای حسن عباسی– کارشناس مسائل استراتژیک- در پی شکایت دفتر رئیسجمهور گفت: آقای رئیسجمهور در اوایل شروع به کار خود، سخنی مبنی بر اینکه میخواهم قلمها روان شوند و همه صریحالقلم شوند، مطرح کرد. حال با توجه به حکمی که برای آقای عباسی صادر شده، فکر میکنم این اتفاق، مصداق تحقق وعدههای آقای روحانی است.۲۲ مهر ۱۳۹۷ مشرق
***
حسن عباسی کیست؟
عباسی، رییس مرکز بررسیهای دکترینال است. زیرمجموعه این مرکز «اندیشکده یقین» و انتشارات مربوط به این اندیشکده فعال هستند. در سایت این مرکز اندیشکده یقین یک نهاد عمومی تصمیمساز معرفی شده، که قرار است «در رقابت با نهادهای رسمی- به ویژه با مراکز تحقیقات استراتژیک کشور- تصمیمسازی و چارهاندیشی را از انحصار این نهادهای متصلب خارج سازد». در اندیشکده یقین هم بخشهای مختلفی از جمله «کرسی نظریهپردازی کلبه کرامت»، «الگوی ایرانی معیشت»، «سینمای استراتژیک»، «کودکان استراتژیست» و «مرکز اشاعه ایمان و متعلقات هفتگانه» فعال هستند که اغلب به صورت سخنرانی به تولید محتوا میپردازند.
« رجانیوز »می نویسد:سردارحسن عباسی، شش سال در جبهههای جنگ تحمیلی حضور داشته است اماسرلشکر علی شمخانی درواکنش به این اظهارات گفت:
«اگر حسن عباسی و عباسیهای دیگر به جبهه میآمدند و ما کمبود نیرو نداشتیم، مساله فرق میکرد. ایشان در جبهه حضور نداشتند.»
***
طوفان شن نبوده،هلیکوپترهای امریکایی فرسوده بودند!
سخنانی که خیلی از آنها عجیب و با واکنشهای زیادی همراه شدهاند. استادحسن عباسی در اردیبهشت ماه ٩٢ در اظهارنظری در نقد فیلم آرگو گفته بود شکست نیروهای امریکایی در صحرای طبس، نه به دلیل توفان شن بلکه به علت فرسودگی هلیکوپتر امریکاییها بوده است.
***
حسن عباسی :«من همین جا، جا داره که خدمت شما و بینندگان عزیز عرض کنم که بر خلاف آنچه که گفته میشه قضایای طبس بر اثر طوفان شن بود واقعیت شکست آمریکا در طبس مسئله دیگه ای بود که ما کمتر این را رو کردیم با توجه به اینکه ما تقریبا ۲۱ سال است که بر اساس تحقیقات نظامی ای که داشتیم مشخص شد که اصلا شکست آمریکایی ها در طبس به دلیل دیگه ای بوده آمریکایی ها از موجی که ما شروع کردیم گفتیم که اونجا طوفان شن بوده خود این ها روی این موج سوار شدن و گفتن که بله اونجا هوا طوفانی بوده و موارد دیگه ولی در کتاب هایی که خودشون منتشر کردند و الان به زبان فارسی موجود هست مثل کتاب راز ها یا خود کتاب نیروی دلتای بلکویس یا آثار دیگه ای مثل اون کتاب قدرت و اصول اخلاقی برژینسکی که اینجا تحت عنوان منافع آمریکا و جان گروگان ها یا کتاب بحران جردن همیلتون آنچه که مطرحه اینه که آمریکایی ها با هشت تا هلی کوپتر سی استالیون ((اسب دریا)) آمدن تو ایران در طبس این هشت تا هلی کوپتر از روی ناو هواپیما بر مربوطه بلند شدند و پرواز کردن از دریای عمان تا طبس قرار شد بعد از این که این هشت تا آمدن هلی کوپتر ها بنشینن بعداینا رو با کمیون منتقل کنند به نزدیک تهران بیان تو خیابان طالقانی عملیات انجام بدن این پنجاه و دو سه نفر رو آزاد کنند برگردند … اما به کجا برگردند از این جا به بعد سناریو رو نمی دونیم آنچه که ت کتاب ها نوشته شده مخدوش بود.
تحقیقات گسترده نظامی انجام شد در سال ۱۳۷۰ که ادامه روند چی بوده در یکی از آثارشون بود که قرار بوده برن تو منظریه قم و این هلی کوپتر ها برگردند از استادیوم شیرودی برن توی منظریه قم اونجا هواپیمای سی صدو سی استار لیفتر اینا رو سوار کنند پرواز کنند به سمت ترکیه خوب هلی کوپتر ها اینجا می موند دیگه هشت تاش در کتاب راز ها میگه که قرار بوده برن تو دماوند از اونجا برن خوب این سناریو رده تو دما وند این امکان وجود نداره چون اونجا باند فرودگاهی نیست خوب آنچه گفته میشه که برن منظریه درسته آمریکایی ها وقتی قرار میشه برن اونجا این گروگان ها و بعد نیروی دلتا رو سوار کنند بعد از کشور خارج کنند هلی کوپتر ها رو قرار بوده که اونجا بگذارند خوب این اصل راز مسئله است که آمریکایی ها سعی کردن روش سر پوش بگذارند ولی ما ۲۱ ساله می دونیم.
ببینید تیمسار دریادار رازقی فرمانده وقت هوادریای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اون موقع که ما درگیر این تحقیقات توی بندر عباس بودیم به من گفتش که – من بودم تیمسار یگانه فر بود- گفتش که فلانی، یک نکته برای منی که هلی کوپتر ها رو آوردم عقب –سه تا از هلی کوپتر ها رو ایشان آوردن عقب اون موقع ناو سروان بودن – گفت گیر ما این بود که چطور میشه که چطور میشه این هلی کوپتر ها اینقدر فرسوده اند گفت من تمام دوره خدمتیم این رو پرسیدم به پاسخ نرسیدم که چرا آمریکایی ها هلیکوپتر سی استالیون فرسوده آورده بود می دونید یه دونش نزدیک کرمان میشینه اصلا نمیرسه به طبس تمام مدتی که تو کتاب دلتا بلکویس گفته میشه که اینا منتظر بودن چون یکیش نمیرسه نزدیک کرمان میشینه اون ۵-۶ تایی هم که میان توی طبس خوب بعدا یکیشون بلند میشه سوخت گیری کنه گرد و خاک میشه می خوره به هواپیمای تانکر سوخت و انفجار صورت میگیره ببینید نکته اینه که نیروی زمینی می خواسته عمل کنه –نیروی دلتا ماله نیروی زمینی – نیروی هوایی اینا رو آورده سپاه تفنگداران دریایی قرار بوده به اینا هلی کوپتر بده فرمانده سپاه تفنگداران دریایی احساس می کنه هشت تا از هلی کوپتر هاش میره که از بین بره چه کار میکنه میاد ناخن خشکی می کنه میگه هلی کوپتر فرسوده بدبد اون جمله ی تیمسار رازقی معما رو برای ما حل کرد .چرا هلی کوپتر سی استالیون ((اسب دریا)) آمریکا که ما خودمون نه تا ازش داشتیم مال ما نوتر از هلیکوپتر های اون ها بوده ،می دونید هنوز هلیکوپتر های خودمون هنوز بعد ۳۴ -۵ سال دارن می پرند چی شد هلی کوپتر سی استالیون آر اچ ۵۳ دی آمریکایی ها فرسوده و کهنه بوده که ایشون برد از نزدیک به ما نشون داد توی بندر عباس اونچه که برای ما روشن شد اینه که فرمانده سپاه تفنگداران دریایی که هلپ کوپتر ها از اون واحد اعزام شده بودن می دونسته که قرار اون هشت تا هلی کوپتر پس از آزادی گروگان ها تو منظریه قم که میشینن نیروی دلتا رو پیاده می کنن اینها منحدم بشه هلی کوپتر اسقاطی و فرسوده میده هلی کوپتر فرسوده باعث میشه یکیش اصلا نزدیک کرمان میشینه اونهایی هم که می رسن به طبس با فاصله خیلی نامناسب زمانی می رسن کل عملیات به هم میریزه لذا دلیل اصلی شکست ایالات متحده در قضیه طبس اراده و دست خدا بود که امام معصوم ما می فرماید خدا دشمنان ما رو از احمق ها آفرید یکی احمقی ناخون خشکی می کنه هشت تا هلی کوپتر نو نمی ذاره هلی کوپتر کهنه می گذاره آمریکا برای زدودن چنین فاجعه ای که بعدا هم اسنادی بعدا تهیه شد سری بود و منتشر نکردن که دلیل شکست چی بوده رو همین موج موندن که طوفان شن بوده می خواستم امروز این رو عرض کنم که امروز اگر آرگو ساخته میشه در واقع به تعبیر حکیم بزرگواری که می فرمود((اشاره به رهبر معظم انقلاب)) اینها آمدن تو این فضا بتمن نشون بدن از آدم هاشون یه بتمنی اون شخصیت پوشالی کارتونی که بیان این ها رو از داخل ایران نجات بدن ببرن همین چند نفری که تو فیلم آرگو آورده میشه آمریکا داره رو این تحقیری که بعد از سفارت و قضیه اشغال لانه جاسوسی در شکستش در ۵ اردیبهشتش در سال بعد در طبس که با هاش مواجه شد رو این داره پرده میکشه اینه که ما این رو الان علنی می کنیم که ما می دانیم از ۱۳۷۰ تا حالا که ما خبر داریم که آمریکایی ها در طبس به دلیل ضعف تکنو لوژیک و اشتباه لجستیک فرمانده سپاه تفنگداران دریا ییشون شکست خوردن…»/۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲پارسینه
***
هواداران عباسی به او لقب «استاد» دادهاند؛ استادی که درباره تمامی موضوعات مانند برجام، سینما، گلشیفته فراهانی، نیروهای نظامی، پژوهش در درصد حرامزادگی غربیها و حتی جام جهانی فوتبال صاحبنظر بوده و جلسه تشکیل میدهد.
به گزارش ایسنا، روزنامه اعتماد نوشت: «از جامعهای که اسیر نود و کیروش و کفاشیان و فوتبال است، مقاومت درنمیآید.» این جملات مرد پرحاشیه جریان اصولگرایی یعنی حسن عباسی – که خود را کیسینجر اسلام میداند – پس از نمایش غرورآفرین تیم ملی فوتبال در رقابتهای جام جهانی در فضای مجازی دست به دست میشود. نام حسن عباسی برای فعالین سیاسی نامی ناآشنا نیست. او در طول ١۵ سال فعالیت سیاسی و اجتماعی خود بارها تلاش داشته تا با اظهار نظرهای خارج از عرف و تهمت زدن به شخصیتهای برجسته کشور در صدر اخبار قرار گیرد.
من یک کیسینجر جوانم
او در ٢۵ آبان ٨٩ در سخنانی که بیشتر به طنز شبیه بود خود را کیسینجر اسلام نامید و گفت: «آقای هنری کیسینجر ٨۴ سالش است و ارشدترین استراتژیست غرب است و من الان ٣٩ سالم است. این را میگویم که از طریق شما به گوش آن دوستان در سپاه برسد. نیویورکتایمز «هر هفته»، هر وقت راجع به من مطلب میزند، داخل پرانتز مینویسد: «THE KISSINGER OF ISLAM» من هنوز نصف سن آقای کیسینجر را هم ندارم. چقدر من باید در دانشگاهها در این باره توضیح بدهم. یکی کسی بلند نشد بگوید، فلان نظر شما را نقد کردهاند. شما گفتهاید جامعه هجری، جامعه مهدوی در مقابل جامعه مدنی. شما گفتی تعالیشناسی در مقابل توسعه. کدام نظرات من را نقد کردهاند؟ وقتی مینویسد این آدم با این عنوان «THE BIG BRAIN STRATEGIC»، ارشدترین مغز استراتژیک جمهوری اسلامی، نکند بابت این هم که یک بیگانه این حرفها را میزند، باید برویم دادگاه؟ شما که باشید اینها را در بوق و کرنا میکنید.»
عباسی نخستین بار هنگام حمله آمریکا به عراق در ١٣٨٢ با حضور در برنامههای تلویزیونی به عنوان کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی و استراتژیک مطرح شد و از آن پس در محافل خصوصی اصولگرایان به ویژه تندروها حضور پررنگی پیدا کرد. عباسی خود را در تمام زمینهها صاحبسبک دانسته و تصور میکند که میتواند درباره همه موضوعات اظهار نظر کند. شاید باورتان نشود اما کیسینجر اصولگرایان از گفتوگوی تمدنها تا جام جهانی ٢٠١٨ روسیه اظهار نظر کرده است. با رسیدن محمود احمدینژاد به ریاستجمهوری در سال ۱۳۸۴، عباسی توانست خود را بیشتر به عنوان تئوریسین و استراتژیست جریان اصولگرایی مطرح کند ولی او هیچگاه از طرف همفکران خود نیز خیلی جدی گرفته نشد. عباسی به دلیل مواضع تندی که داشت به مدتی طولانی از حضور در صدا و سیما منع شد اما در نهایت و با وساطت وحید یامینپور، مجری نزدیک به جبهه پایداری به صدا و سیما بازگشت و از مهمانان ثابت برنامه «دیروز امروز فردا» بود.
برای دکتر بودن مدرک لازم نیست
تئوریسین اصولگرایان در سال ۱۳۸۳ در مقطع کارشناسی رشته فلسفه مشغول تحصیل بوده و تا بهمن ماه آن سال، مدرکی بیش از لیسانس نداشته است. در مدرک دکترای عباسی از سوی افراد مختلف تردید شده است. کیسینجر اصولگرایان در باب دکتر بودن نیز صاحبنظر بوده و معتقد است دکتر بودن به مدرک دکترا نیست بلکه در دادن نظریه و ارایه دکترین است از همین رو خود را به دلیل ارایه دکترینهای مختلف دکتر میداند. او گفته صدها پایاننامه دکتری زیر نظر او انجام شده و استاد راهنمای شماری از چهرههای مطرح سیاسی و نظامی بوده است. وی همچنین معتقد است کسی که رانندگی میکند راننده یا کسی که بیماران را معالجه میکند پزشک است و نیازی به داشتن مدرک (گواهینامه رانندگی یا پروانه پزشکی) نیست.
فوتبال مثل قمار است
آخرین اظهار نظر عباسی که شاید با توجه به شناخت او در سالهای اخیر دیگر عجیب نباشد پس از بازی غرورآفرین تیم ملی فوتبال ایران برابر اسپانیا بود. عباسی گفته است: «از جامعهای که اسیر نود و کیروش و کفاشیان و فوتبال است مقاومت درنمیآید. انسانهای بزرگ در سوریه میجنگند تا این افراد با خیال راحت فوتبال بازی کنند. فوتبالیست قهرمان پوشالی است. فوتبال ورزش استعماری است. فوتبالیست آرمان ندارد و به یک اجنبی پول دادهاند.» عباسی در حالی این سخنان را به زبان آورده است که عملکرد درخشان تیم ملی فوتبال مورد تمجید رهبر معظم انقلاب هم گرفت و ایشان با صدور پیامی از بازی جانانه تیم ملی فوتبال تجلیل کردند.
بسیاری از تحلیلگران اجتماعی این روزها معترفند که به واسطه فوتبال دختر و پسر، پیر و جوان در کنار یکدیگر قرار گرفته و با پرچم جمهوری اسلامی ایران شادی میکنند. فوتبال کاری کرده است که هر ایرانی فارغ از اختلافات سیاسی سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر زبان جاری کرده و برای سربازان این مرز و بوم در آوردگاه جهانی فوتبال آروزی موفقیت میکنند تا پرچم ایران افراشتهتر از گذشته شود اما حسن عباسی برای سربلندی ایران چه گامهایی برداشته است؟ او همواره با لحنی طلبکار در سخنرانیهای خود همواره بر اختلافات داخلی دامن زده و سیاست هر که با ما نیست بر ما است را اجرا میکند. اما این تنها اظهار نظر کیسینجر اصولگرایان درباره فوتبال نیست. او در مرداد ٩۵ گفته بود: «بر خلاف تصور کسانی که فکر میکنند فوتبال یک ورزش است، فوتبال ابزار سیاست است. در واقع، پشت فوتبال سپ بلاتر نیست بلکه دکتر هنری کیسینجر است.»
او همچنین فوتبال را قمار دانسته و تماشای آن را معادل تماشای نبرد گلادیاتورها اعلام کرده است.
یک سخنرانی آتشین درباره ارتش
او در سخنرانیهای آتشین خود که هدفش تهییج مهمانان مراسم است به نیروهای نظامی و خدوم کشور نیز رحم نکرده است و در اظهار نظری به ارتش جمهوری اسلامی ایران که یکی از مهمترین ارکان نظامی کشور است، حمله کرده بود. او در سال ٨٩ درباره ارتش گفت: «اگر کشور را آب ببرد ارتش اصلا صدایش درنمیآید و هیچ موضعی اتخاذ نمیکند.»
این اظهارات که در جمع دانشجویان دانشگاه تهران در ٣ خرداد ٨٩ مطرح شده بود با وقفهای ٧ ساله و در مرداد ٩۵ منتشر شد. اظهارات حسن عباسی درباره ارتش در حالی مطرح شد که امام خمینی(ره) گفته بودند: «ارتش از ماست و ما از ارتش.» این اظهارات حسن عباسی با واکنش سپاه پاسداران دیگر قوای نظامی کشور همراه بود. سردار رمضان شریف، مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران گفت: «طرح این گونه مسائل هرگز مورد تایید سپاه نبوده و هر حرکتی که موجب تضعیف نهادها و ساختارهای نظام مقدس جمهوری اسلامی شود محکوم است.» محسن رضایی نیز در توییتر خود نوشت: «اهانت به ارتش و سپاه، خواست اسراییل و آمریکاست»
حسن عباسی پس از این اظهارات با شکایت ارتش برای دومین بار بازداشت شد و پس از آزادی با انتشار نامهای از فرماندهان، سربازان و پرسنل ارتش عذرخواهی کرد. او پیش از این در ١۶ خرداد ماه سال ٨٨ بعد از سخنرانی روز سوم خرداد خود با عنوان «جمهوری دهم» که در جمع حامیان احمدینژاد در دانشکده فنی دانشگاه تهران ایراد کرده بود با شکایت حسن روحانی بازداشت شد. عباسی در آن سخنرانی مدعی شده بود سال ٧٠ رییس شورای عالی امنیت ملی وقت [حسن روحانی] به دستگاههای مختلف از جمله به دانشگاهها دستور ممنوعالتدریس کردن و به رسانهها از جمله صداوسیما دستور ممنوعالتصویر کردن او را داده است. با این حال عباسی با وثیقه ۵٠ میلیونی آزاد و بعد از آن هم در دادگاه تبرئه شد. عباسی یک بار دیگر همزمان با نزدیک شدن مذاکرات هستهای به مراحل پایانی در اردیبهشت ماه سال ٩۴ اتهاماتی را علیه حسن روحانی، رییسجمهور مطرح کرد. تئوریسین اصولگرایان تندرو مدعی دیدار روحانی با یک مقام اسراییلی و بیان سخنانی علیه امام شده بود. او در سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر گفته بود که روحانی در جلسهای محرمانه در سال ١٣۶۵ با مقامهای اسراییلی دیدار داشته و در این جلسه از انعطاف بیش از حد غرب در مقابل امام خمینی شکایت کرده است.
او در ادامه مدعی شده بود که این دیدار در دو سال منتهی به جنگ هشت ساله ایران و عراق در هتل پاریزین پاریس صورت گرفته و در آن مشاور ضد تروریسم نخست وزیر وقت اسراییل نیز حضور داشته است. به دنبال این ادعای عجیب هم دولت یازدهم از عباسی شکایت کرد. شکایتی که چندی بعد عباسی مدعی شد با ارایه ۴٠٠ صفحه سند به زبانهای عبری، عربی، انگلیسی و فارسی از اتهامات وارد شده تبرئه شده است. اتهامات عباسی به روحانی محدود به همینجا نیست بلکه او در ۵ آذر ٩۵ در مراسم گرامیداشت هفته بسیج مدعی شد روحانی جزو کسانی است که به دنبال ریاستجمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی بود. او گفت: «در دوره هشتماهه آخر ریاستجمهوری آقای هاشمیرفسنجانی، دو نفر به دست و پا افتادند که ریاستجمهوری او را مادامالعمر کنند؛ نخستین نفر، عطاءالله مهاجرانی بود؛ کسی که در دوره خاتمی وزیر و بعد به کشور انگلیس پناهنده شد و اکنون نیز در شبکههای غربی به نظام فحاشی میکند. نفر دومی که تلاش میکرد تا ریاستجمهوری آقای هاشمی رفسنجانی مادامالعمر شود، شخص دکتر حسن روحانی، رییسجمهور فعلی کشور بود؛ روحانی مساله پیدا کرده بود که اگر هاشمیرفسنجانی کنار برود، چکار کنند و به دست و پا افتاده بودند و در نشریات ٢٠ سال پیش مطرح کرده بودند که هاشمی رفسنجانی فراتر از قانون اساسی است.»
روحانی تنها رییسجمهوری نیست که مورد اتهام عباسی قرار گرفته است. او درباره دولت سیدمحمد خاتمی در ۵ اسفند ٩۴ و باز هم در جمع دانشجویان دانشگاه تهران گفت: «عدهای میگویند هشت سال دولت قبل مفسدفیالارض بوده و دولت اصلاحات قبل آن پاک پاک بوده است. این عده کجایند که بگویند ٣٠٠ تن از آن دولت قبل از هشت سال احمدینژاد که الان جاسوس BCC و VOA شدند کجایند؟ آیا شما فساد امنیتی نداشتید؟»
عباسی در همین مراسم نتوانست علاقه خود به محمود احمدینژاد و اصولگرایان را پنهان کند و گفت: «اگر کسی در دولت قبل خطایی هم کرده باشد الان در زندان است. شما (اصلاحطلبان) که اسناد این مملکت را فروختید الان کجایید؟»
عباسی به گفتوگوی تمدنهای خاتمی هم رحم نکرده است و از آنجا که خود را در همه امور صاحب نظر میداند در این باره نیز اظهار نظر داشته و گفته است: «زمانی که جمهوری اسلامی دنیا را به گفتوگوی تمدنها دعوت کرد، نمایندگان ١۵٠ کشور دنیا در سازمان ملل به این طرح رأی مثبت دادند اما در نتیجه چندی نگذشت که ایران محور شرارت نام گرفت و وارد لیست شرارت قرار داده شد و پس از آن دو کشور همسایه ما اشغال شد.»
نظریهای در مورد صحرای طبس
شاید باورش برای شما سخت باشد او در صدا و سیما نقادی فیلم هم کرده است. عباسی در سال ١٣٩٢ در برنامه زنده تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» که با موضوع نقد فیلم آرگو برگزار شده بود، گفت: «علت اصلی شکست نیروهای آمریکایی در صحرای طبس، فرسودگی هلیکوپترها بوده است و نه توفان شن.» این سخنان او با واکنشهای زیادی روبهرو شد.
یکی دیگر از حاشیههای «عباسی» به برنامه «دیروز، امروز، فردا» در سال ١٣٨٩ بازمیگردد که میهمان آن «علی شمخانی» بود. آن طور که برخی سایتهای مانند «فردا» و «پارسینه» منتشر کردهاند «در لحظات پایانی برنامه، «حسن عباسی» در اعتراض به صحبتهای شمخانی تماس گرفت و به شمخانی گفت: «اگر علت پذیرش اتمام جنگ به خاطر استفاده عراق از سلاح شیمیایی بود، خب الان هم احتمال استفاده از سلاح هستهای در مقابل ایران وجود دارد. پس ما باید تسلیم شویم؟» این کنایه آقای عباسی، البته برمیگشت به تحلیلهای سابق وی درباره گزارشهای محسن رضایی و هاشمی رفسنجانی به امام برای پایان جنگ. شمخانی هم جواب داد اگر حسن عباسی و عباسیهای دیگر به جبهه میآمدند و ما کمبود نیرو نداشتیم، مساله فرق میکرد.» طعنه علی شمخانی به عدم حضور عباسی در جبهههای جنگ سبب برافروخته شدن یک خبرگزاری شد. این خبرگزاری با انتشار عکسهایی از کیسینجر اصولگرا با لباس خاکی مدعی شد که او در جنگ حضوری فعال داشته است اما تعدادی از فرماندهان جنگ در غرب کشور در گفتوگو با «اعتماد» از حضور او در جبهههای جنگ اظهار بیاطلاعی کردهاند.
استاد عباسی به آمار و ارغام و کارهای پژوهشی نیز علاقهمند است و طی تحقیقاتی موفق شده بود که آمار حرامزادگان در کشورهای اروپایی و برزیل را به دست آورد. حسن عباسی در ٣ مهر ٩۵ در جمع دانشجویان دانشگاههای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: «بر اساس آمارهای رسمی، ۶۶ درصد جمعیت برزیل حرامزاده است. در اروپا فرانسه با ۵۶ درصد حرامزادهاند در سوئد ۵۵ درصد. آمریکا و انگلیس با ۴۱ و ۴۹ رتبههای بعدی هستند. عربستان و ترکیه رتبههای نخست منطقه را دارند و ایران جزو کشورهای سفید در این قضیه است. این نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است ولی در تئوریهای جامعهشناسی و توسعه تدریس نمیشود. ما چیزهایی داریم که میخواهیم بگذاریم زمین تا او به ما چهار تا تکنولوژی بدهد.»
این اظهارات عباسی واکنشهای بسیاری را به همراه داشت اما در پاسخ به واکنشها گفت: «به تمام خبرگزاریها و رسانههای اصلاحطلب هشدار میدهم اگر قضیه زنازادگی غربیها را یک بار دیگر مسخره کنید، به مردم میگوییم کسانی که تمسخر میکنند و آمار نهادهای بینالمللی، بروند در اصل خود شک کنند.»
عباسی با تهدید به اصلاحطلبان گفت، در اصل خود شک کنند و این در حالی است که امام صادق میفرماید: «تهمت زدن از کوههای عظیم نیز سنگینتر است.»
در قرآن کریم و روایات نیز دوری از تهمت تاکید شده است اما بسیاری از انسانها بدون دلیل خاصی تهمتی میزنند بدون آن که قادر به اثبات آن باشند.
عباسی از سال ١٣٧٩ رییس موسسهای با نام «اندیشکده یقین» است؛ البته این موسسه نام دیگری هم دارد: «مرکز بررسیهای دکترینال». در قسمت «درباره ما» که در سایت این موسسه آمده، این مرکز، رقیب «مراکز تحقیقات استراتژیک کشور» معرفی شده؛ همچنین حوزه نخست فعالیت اندیشکده یقین، «بومیسازی دانش دکترینولوژی» بیان شده است.
هواداران عباسی به او لقب «استاد» دادهاند؛ استادی که درباره تمامی موضوعات مانند برجام، سینما، گلشیفته فراهانی، نیروهای نظامی، پژوهش در درصد حرامزادگی غربیها و حتی جام جهانی فوتبال صاحبنظر بوده و جلسه تشکیل میدهد.
اما سوال اصلی این است چنین فردی با چنین نظریات شاذی به حمایت چه گروهی تکیه کرده است که دستش در اتهامزنی و مخالفخوانی با همه مسوولان چنین باز است؟»/۳ تیر ۱۳۹۷ایسنا